Infront

Her har vi levert: Nettside, Portaler, Digitale verktøy, Visuell identitet, Support/SLA og Drift og hosting

Nettsted: http://goinfront.com/

Vi har skapt en helhetlig visuell identitet for Infront, som omfatter alt fra de digitale børs- og finansproduktene til helt nytt nettsted og tradisjonelle trykksaker.

Infront er et finansmiljø med base i Norge som leverer tjenester til markeder over hele verden. Etter en research-prosess hvor vi jobbet tett med kunden for å avklare deres verdier, var vi i stand til å utvikle en visuell profil for Infront som gjenspeilet det de står for. Innovative og fremtidsrettede i den norske kulturen ble selve kjernen i det vi utviklet.

Infront - forside

Å samarbeide med Byte har vært en utmerket opplevelse. De har vært veldig fleksible, og jeg fikk følelsen av å være en del av teamet. Vår nye nettside og branding er ren, klar og fokusert. Byte har gitt oss en plattform å bygge videre på i fremtiden, og det er vi veldig fornøyde med. Vi i Infront vil definitivt anbefale Byte.

Adam Walhout, Head of Marketing i Infront

Nettstedet, brukeroppgaver og strategien

Det er viktig for både oss og Infront at design henger sammen med både brukeroppgaver og den forretningsmessige strategien. Brukeroppgavene knyttet til hjelp og support ekstra viktige på det nye nettstedet. Hvordan kan vi gjøre Infronts brukere mer selvhjulpene? Hvordan gjøre det enklere å utnytte produktenes fulle potensiale?

Samtidig ville vi tydeliggjøre Infronts todelte produkt- og kundegruppe med salg av finans- og børsterminaler til små- og mellomstore investorer på den ene siden, og komplekse løsninger for noen av Nordens størse finanshus på den andre.

For begge målgruppene var oppdraget tydelig fra Infront: Økt konvertering. Flere registreringer og nedlastinger av softwaren. Tydeligere Call-to-Actions, enklere registreringsprosesser og lettere skjemaer var noen av virkemidlene vi brukte i arbeidet.

Infront - blogg og underside

Kjerneverdier

Nettstedet ble designet og utviklet med kjerneverdiene i bunn. For å understøtte kommunikasjonsbehovet deres integrerte vi sosiale medier som Twitter direkte i løsningen. Dette gjør at utvalgte tweets, basert på hashtags og/eller brukernavn, kan vises i de kanalene som har blitt valgt. I tillegg kommer bloggen til Infront tydelig fram.

Grafisk profil

Vi samarbeider fortløpende med Infront slik at den grafiske profilen deres stadig blir ivaretatt i alt av trykkmateriell: Visittkort, produktark, konvolutter, m.m. Det samme gjelder produktene Infront utvikler for å selge og presentere. Vi i Byte sørger for et helhetlig uttrykk, både på digitale og i trykte medier.

Infront - grafisk profil

Om Infront

Kjøp og salg-institusjoner innen finans over hele Europa bruker Infront for elektroniske handelsløsninger og sanntids markedsdata, nyheter og analyser. Disse dekker over 50 børsmarkeder over hele verden. Infronts terminal, mobile apps og allsidige elektroniske handelsløsninger kobler brukere i over 27 land til lokale og internasjonale markeder.

X