Ledige stillinger

Her i Byte rådgir, designer, utvikler og forvalter vi webløsninger for en rekke kunder – og nå trenger vi deg!

Vi tilbyr:

  • ferie når du vil og hvor lenge du vil
  • fem dager og 20 000 kr årlig til deltakelse på kurs, konferanser eller annen faglig utvikling
  • utstyrsbudsjett på 10 000 kr årlig
  • gratis trening på SATS Elixia og Spenst
  • god lønn, betalt overtid og bonus
  • god pensjonsavtale, helseforsikring og reiseforsikring
  • sentrale kontorer på Aker Brygge og i Tønsberg
  • årlige sosiale turer og et kreativt og lekent jobbmiljø

I gasellebedriften Byte er vi en gjeng entusiastiske og flinke mennesker innen fagområdene strategi, design, teknologi og forvaltning. Digitale brukeropplevelser er kjernen i vår virksomhet, og det er tydelig at vi gjør noe riktig, for nå trenger vi flere kloke hoder. Med vår innsikt og forståelse for de forretningsmulighetene kunden står overfor, skaper vi løsninger som gir våre kunder varig verdi. I 2016 omsatte vi for 22 mill. kroner, og i 2017 passerer byråinntektene 32 mill. kroner.

Noen av Norges mest kjente merkevarer velger Byte fordi vi er kloke og tilgjengelige. Med deg på laget blir vi komplette og enda mer uimotståelige!

 

Kulturminister

Tross navnet er det ikke bits og bytes som er den viktigste årsaken til Bytes suksess de siste årene.

 

Dyktig og utadvendt webutvikler?

Vi har en tydelig filosofi om å samarbeide tett med kunden gjennom hele prossessen, noe som setter høye krav til både kommunikasjons- og samarbeidsevner. Vi trenger derfor en sosial utvikler som trives med å jobbe sammen med andre, både på tvers av fagområder internt hos oss og sammen med kunden.

 

Rekrutteringsansvarlig

Bredden på produksjonene er stor og kompetansen blant de ansatte er høy. Når vi i tillegg har det moro på jobb, mener vi selv at Byte er et veldig bra sted å jobbe. Utover hovedkontoret på Aker Brygge har Byte avdeling i Tønsberg.

 

Administrasjonskoordinator

Er du en strukturert menneskekjenner med en kaospilot i magen? Vi søker deg som er offensiv og resultatorientert, som har lyst til jobbe i en inovativ design- og teknologibedrift.

 

Kreative webdesignere

Som designer i Byte får du jobbe med noen av Norges største merkevarer, og du vil bli en del av et sosialt miljø og få prege spennende prosjekter. Hegnar.no, Aker ASA og Swix er noen av de spennende kundene vi arbeider med. Du vil få en naturlig rolle som leder av vårt designarbeid for kunden, og du vil være med på å utvikle våre løsninger både visuelt og funksjonelt.

 

Prosjektleder med en kaospilot i magen

Vi trenger nå flere dyktige prosjektledere som kan lede våre prosjekter. Av natur bygger du tillit, skaper trygghet og hjelper kunden i å være løsningsfokusert og at de oppnår sine mål gjennom hele kundereisen hos Byte.

 

Designsjef, interaksjonsdesignere og designere

Den digitale hverdagen preger alle deler av det norske bedriftslandskapet, og for mange bedrifter er det et kappløp mot tiden å tilpasse seg de stadige endringene på dette feltet. Byte AS er en ledende bedrift innen utviklingen av det digitale Norge, og vi står klare til å veilede og hjelpe kundene til å lykkes gjennom kunnskap, kreativitet og innovasjon.

Vi trenger nå flere kloke hoder med interesse for design, innhold og brukervennlighet.

X