Blomqvist Kunsthandel

Her har vi levert: Nettside, Nettbutikk, Digitale verktøy, Visuell identitet, Support/SLA og Drift og hosting

Nettsted: https://www.blomqvist.no/

Sammen med kunden utvikler vi neste generasjons nettauksjon.

I løpet av prosjektet har alt blitt utviklet av oss i Byte - helt fra bunnen av. Første versjon av nettstedet gikk live januar 2011. Siden da har vi jobbet kontinuerlig med Blomqvist-prosjektet, som også ledet til en relansering av nettstedet oktober 2012. For Blomqvist har vi levert nesten samtlige av våre tjenester: rådgivning, innhold, design og utvikling. Derfor er opplevelsen av nettstedet sømløst mellom desktop, mobil og nettbrett.

Blomqvist kunsthandel - nettside

Digitale tjenester

Blomqvist Kunsthandel er Norges ledende nettauksjon for kunst, ikke uten grunn. En rekke digitale produkter, som QR-kodeleser for objektene på auksjon, nettbaserte budrunder og gjennomførte betalingsrutiner, gjør brukeropplevelsen uovertruffen.

Nå kan Blomqvist kan gjøre de fleste oppgaver selv

Vi har blant annet satt opp administrasjonsfunksjonalitet, automatisert betalingsløsningen og satt opp automatisk oppfølging av samtlige bruker- og kundeforholdene. Vi har utviklet og satt opp brorparten av funksjonaliteten på nettstedet. Samtlige data på nettstedet hentes fra en database som administreres av Blomqvist selv.

Videreutvikling og forvaltning: Norges første vinauksjon på nett

Dagligdags funksjonalitet og andre funksjoner behandles av våre og Blomqvists webredaktører via CMS-et eZ Publish. I tillegg samarbeider Blomqvist med mange interessante partnere, som for eksempel Vinmonopolet, for å lansere Norges første vinauksjon på nett. Denne ble gjennomført høsten 2013.

Blomqvist Kunsthandel - vinauksjon

I tillegg til å være først på nett, var dette også første gang en vinauksjon ble gjennomført i Norge. I forbindelse med videreutvikling av Blomqvist som kunsthandel, bistår vi med all videreutvikling av tekniske systemer, tekstproduksjon og designforbedring.

Blomqvist Kunsthandel - objekt

Om Blomqvist Kunsthandel

Blomqvist Kunsthandel ble etablert i 1870 som en av Nordens første kunsthandlere. I dag, mer enn 140 år etter oppstarten, er Blomqvist en av Norges eldste og mest velrenommerte formidler av kunst og antikviteter.

Mange av Norges mest kjente kunstnere har opp gjennom 140 år stilt ut hos Blomqvist. Edvard Munch har stilt ut hos Blomqvist en rekke ganger. Salene var da, som nå, blant Skandinavias beste private utstillingslokale.

X