FN-sambandet

Her har vi levert: Nettside, Nettbutikk, Digitale verktøy, Visuell identitet, Support/SLA og Drift og hosting

Nettsted: http://www.fn.no/

Oppdatert design og innholdsstruktur ga FN-sambandet et mer aktuelt nettsted med FN-relaterte nyheter.

Hovedmålgruppen for FN-sambandet er elever fra barneskole til videregående, men alle som jobber med og har interesse for internasjonale problemstillinger besøker også nettstedet.

Enklere å navigere

For å kommunisere til målgruppen ville vi gjøre sidene enkle å navigere uten å gå på bekostning av innholdet. Det nye nettstedet gjør det enkelt for både elever og lærere å finne det de er på jakt etter i forbindelse med de ulike skoleprosjektene FN-sambandet står bak.

FN-sambandet - nettside

På mobilversjonen presenteres brukeren for en forenklet navigasjon. I tillegg kuttes noe av innholdet som ikke er fullgodt tilgjengelig på en liten mobilskjerm, men presenterer andre deler av det på en desto bedre måte.

Brukerne holder seg lengre på siden - av de rette grunnene.

Via krysslenker og fremheving av aktuelle saker finner brukeren raskt fram. Vår satsning på brukervennlighet har ført til at flere brukere utfører det de har kommet på nettstedet for å gjøre.

Mobilversjonen gjør også at det går fortere å laste ned siden på mobilen, noe som kanskje er ekstra praktisk for en elev som bruker nettstedet i skolesammenheng. Som en ekstra bonus er det verdt å nevne at nettsteder med mobilversjon rangerer bedre i Google enn sider som ikke er det.

Fullintegrert nettbutikk

Vi utviklet nettbutikk for FN-sambandet hvor man kan kjøpe materiell til bruk i skoler eller som privatperson. Dette kan man velge å betale ved bestilling på nett, eller få faktura i posten.

FN-sambandet - nettbutikk

Om FN-sambandet

FN-sambandet i Norge er et norsk uavhengig informasjonssenter med FN og internasjonale spørsmål som arbeidsområde. Målgruppene er alt fra skoleverket og mediene til publikum for øvrig. Organisasjonen ble opprettet 14. oktober 1946.

FN-sambandet arbeider med å tilby materiell, kurs og foredrag, rådgivning, pressetjenester og en allsidig bibliotektjeneste. Bakgrunn for FN-konferanser, FN-rapporter, Sikkerhetsrådsresolusjoner og annen faktainformasjon om FN finnes på senterets nettsted og i FN-sambandets bibliotek. FN-sambandet står bak det interaktive verdensatlaset Globalis som har statistikk, kart og fakta om alle verdens land.

X