HELP Forsikring

Her har vi levert: Nettside, Support/SLA og Drift og hosting

Nettsted: http://www.help.no

En responsiv nettside med fokus på de viktigste produktene som gjør både tjenester og fagterminologi tilgjengelig for folk flest.

HELP Forsikring valgte Byte AS fordi de i utgangspunktet kun ønsket en oppdatering av designet slik at siden også ville fungere godt på mobile enheter. Etter en spennende oppstartsfase kom vi fram til at et fullstendig redesign, med et stort fokus på tjenster og et digitalt oppslagsverk for forsikringsbransjen var det eneste rette.

HELP Forsikring - Forside og blogg

Komplett redesign

Byte har levert en komplett redesign av eksisterende design, slik at nettstedet fremstår moderne og oppdatert. Nettstedet er selvsagt også responsivt, slik at det fungerer like bra på alle skjermerstørrelser og enheter.

Informasjonsarkitekturen har fått en revidering og oppdatering slik at det er lett å finne fram til det innholdet man er ute etter å lese mer om.

Nettstedet presenterer alle produktene HELP Forsikring selger og gjør det enkelt for kundene å komme i kontakt med sin egen advokat.

Oppslagsverk for ord og begreper

Når relativt få forbrukere kjenner til produktet advokatforsikring er det viktig at kommunikasjonen rundt produktene er så tydelige som mulig. I tillegg til å oppdatere innholdet på nettstedet, satte vi opp et privatrettslig oppslagsverk, som hjelper alle brukere - ikke bare kundene - med å finne ut av hva forskjellige ord og begreper betyr. Det er også enkelt å se om HELP Forsikring har vært i lignende juridiske situasjoner tidligere, for å ytterligere bygge tillit hos kundene.

HELP Forsikring - oppslagsverk

Trenger alle merkevarer å være på sosiale medier?

Etter at HELP Forsikring slettet sin egen Facebook-side har det oppstått en debatt om alle merkevarer faktisk trenger å være på sosiale medier. Vi bistod i den digitale strategien til HELP Forsikring og satte opp en blogg hvor de fortsatt har muligheten til å dele tanker og gå i dialog med brukerne sine.

Fortsetter å jobbe videre

Vi i Byte fortsetter stadig å jobbe videre med HELP Forsikring. Fra kampanjesider til HELP Forsikrings eget nettsted sikrer vi at markedstiltakene henger tett sammen med den digitale strategien og at de digitale løsningene blir optimale.

Dette sa HELP Forsikring ved lansering

Vi lanserte med stolthet.

Richard Riekeles, Markedsdirektør ved HELP Forsikring

Dette sier HELP Forsikring om samarbeidet så langt

Fra starten tolket Byte vår brief litt utover det vi opprinnelig hadde tenkt, og den offensive holdningen viste seg å gi oss betraktelig bedre sider enn vi ellers ville endt opp med. [...] Det er også veldig positivt at alle vi har jobbet med i Byte er så hyggelige. Den personlige kontakten var også avgjørende da vi valgte byrå.

Linn Christel Frostad, Markedssjef ved HELP Forsikring

Om HELP Forsikring

HELP Forsikring er det eneste forsikringsselskapet i Norge som spesialiserer seg på advokatforsikring. Forsikringene som tilbys gir kundene spesialiserte advokater på sin side.

HELP tilbyr ulike typer rettshjelpsforsikringer som sikrer kunden juridisk hjelp og bistand på de fleste rettsområder: Boligkjøperforsikring, advokatforsikring, ID-tyveriforsikring og forbrukerkjøpsforsikring.

X