Rystad Energy

Her har vi levert: Portaler, Digitale verktøy, Support/SLA og Drift og hosting

Vi utviklet URank, en enkel og brukervennlig iOS-app som brukes til å vise «rankinglister» over de beste aktørene i oljeindustrien.

URank er et nytt produkt fra Rystad Energy som retter seg mot toppledere i oljeselskaper. Som navnet indikerer rangeres selskaper, land og felter etter utvalgte målekriterier.

Rystad - iPad-app

Mens Rystad Energys hovedprodukt UCube gir brukerne mulighet til å analysere oljefeltdata i stor detalj og rikhet så inneholder URank tusenvis av ferdigstilte analyser for den som bare ønsker svarene her og nå, og ikke har tid å gjøre analysene selv.

Med URank kan beslutningstakere på sekunder få oversikt over for eksempel produksjon og investeringer i ulike land eller for hundrevis av selskaper, de kan bli oppdatert på de siste letesuksessene eller sammenlikne skattesystemer, og mye mer.

Sortering og filtrering av informasjon

Resultatene vises som «rankinglister» og charts, og listene kan filtreres på geografi, selskaper og for eksempel onshore/offshore, konvensjonell/ukonvensjonell, etc. Dataene er hentet fra selskapenes årlige rapporter, samt Rystad Energys globale databaser, UCube, DCube, ECube og RigCube.

For produkter som rettes mot travle toppledere er det ekstra viktig at produktet er enkelt og intuitivt, moderne og raskt å bruke, og vi landet derfor på Ipad som plattform. Byte designet og implementerte iOS app-en for oss. Brukergrensesnittet ble befriende enkelt til å skulle manøvrere i så store datamengder, og vi liker det godt. Implementeringen krevde tett samarbeid med våre egne programmerere og dette gikk sømløst. Vi er veldig fornøyde med alle aspekter av samarbeidet og det ferdige resultatet.

Erik Wold, Senior Partner, COO & Head of Technology ved Rystad Energy
Rystad - iPad-app

Om Rystad Energy

Rystad Energy er et uavhengig analyse- og rådgivningsselskap innenfor oppstrøms olje og gass etablert i Oslo i 2004 av Jarand Rystad. Selskapet har i dag åtte partnere og 50 ansatte og hovedkontor i Oslo. I tillegg er selskapet til stede i Houston, New York, London, Moskva, Kuala Lumpur og Bangalore.

Selskapet har utviklet verdens eneste komplette globale database for olje- og gassfelt som inneholder produksjonsprofiler og finansielle profiler for alle felt og leteblokker i verden. Rystad Energys klienter er oljeselskaper, myndigheter, leverandørselskaper til oljeindustrien og investorer.

X