#GodJul fra Byte

18. Dec 2012

Kjære venn av Byte AS. Det er på tide å reflektere litt rundt året som har gått. Samtidig ser vi framover og gleder oss over alt det uventede som kommer til å skje.

#GodJul fra oss i design- og teknologiselskapet Byte AS

2012 har vært et fantastisk år på Internett. 14. oktober hoppet Felix Baumgartner ut av en heliumballong 39 kilometer opp i stratosfæren. Det samlet 8 millioner av oss foran en live stream på YouTube.

Under åpningsseremonien på sommer-OL i London tvitret Tim Berners-Lee på stadion. Dette var en tweet som ikke bare ble vist på arenaen, men som også havnet i lomma på de tusenvis som følger han på Twitter. Grensene mellom digital kommunikasjon og den fysiske verden hviskes stadig mer ut. Mobilen har blitt en forlengelse av (nesten) alle fysiske funksjoner.
 
I januar gikk Kodak konkurs. Noen måneder senere ble Instagram solgt til Facebook for 1 milliard dollar. Man kan jo spørre seg hvordan Kodak klarte å gå glipp av den digitale revolusjonen som kom for endel år siden. Hva hvis Kodak hadde kjøpt Instagram foran nesa til Facebook?
 
You wouldn't download a car? 2012 ble året hvor 3D-printere nesten ble allemannseie. Visste du at nettstedet The Pirate Bay tilbyr en egen kategori for illegale 3D-objekter? – Hvor langt unna er vi egentlig den første piratkopierte bilen?
 
For Byte AS sin del har det også vært bra i det siste. Vi har vokst fra å være relativt få personer i et relativt lite lokale, til å bli mange personer i et stort lokale. Eller, alt er jo relativt. Vårt oppdrag er å lage løsninger på Internett som forenkler eller tydeliggjør våre kunders oppgaver og budskap. Å bygge bro mellom det digitale og det fysiske. Å lage vakre nettsider og apps med relevant innhold.
 
Vi har tenkt å fortsette vårt oppdrag inn i 2013, og vi gleder oss til å ha deg med på laget.
 
Med ønske om en spennende tid,
 
God Jul og Godt Nytt År.

X