Pent, men tomt?

8. Feb 2013

Etter at vi utvidet tjenestene våre til å også inkludere tekst og innhold har vi vært involvert i prosjekter av forskjellig størrelse. Og det er de samme spørsmålene som dukker opp hver gang.

URL?

De viktige og litt kleine spørsmålene.

Hvem er det egentlig som skal skrive alt innholdet? Har dere tenkt på at det gamle innholdet må gjennom en kvalitetskontroll før det eventuelt publiseres på den nye siden? Den nye siden er responsiv, hvordan tror dere det vil se ut med det gamle innholdet på den nye siden?

Allerede her opplever jeg ofte at panner rynker seg og folk får et litt bekymret uttrykk i ansiktet.

Men det kommer mer:

Kan dere skrive for web? Innhold er mer enn tekst, så hvordan står det til med bildebanken deres? Og har dere tenkt å bruke infografikk? Hvordan skal samspillet mellom infografikk, video, tekst og bilder egentlig fungere? Har dere lagt en plan for publiseringen? Tror dere at dere klarer å holde bloggen deres oppdatert? Hvem skal vedlikeholdet nettstedet?

Har du svaret ditt klart?

Hvis ikke man har et godt svar på disse spørsmålene og har satt opp en innholdsstrategi kommer man til å famle i mørket. Man kan ha et nydelig og responsivt nettsted, men dersom innholdet feiler vil det oppleves som å være sammen med en glamourmodell. Det kan virke som en morsom greie, men man kan ikke nødvendigvis stå 100 % inne for det selv.

X