Nettbutikk som øker salget

Vi lager smarte nettbutikker som skaper lojale og fornøyde kunder.

Let, sammenlign, kjøp og gjenta. Dette er nøkkelen til suksess for nettbutikken din. For oss er det også viktig at det skal være like enkelt å være webredaktør og promotere produktene dine som det er for kunden å handle. Det gjør nettbutikken din til et bra sted å være!

Er det lønnsomt å investere i nettbutkk? Test vår kalkulator.

Nettbutikk - illustrasjon

Mål for siden

Det viktigste er at kunden får tillit til både butikken og produktene, og at kjøpsprosessen oppleves som sømløs på alt fra mobiler og desktop-maskiner. Sammen finner vi ut hva du trenger, og sørger for at kundene dine blir fans og evangelister av deg, produktene dine og merkevaren din.

Design og brukeropplevelse

De fleste nettbutikker innholder informasjon som kan komplisere kjøpsprosessen. Vi hjelper deg med å sette standarden for brukervennlig design ved å finne scenarioer og definere brukeroppgaver. I tillegg jobber våre spesialister aktivt med universell utforming, slik at alle kan bli kunde hos deg.

For nettbutikker legger vi spesielt vekt på å designe blant annet enkle registreringsskjemaer som gjør kjøpsprosessen mer behagelig. Vi gjør alt for å unngå skjemaer som brukerne ikke vet hvordan de fyller ut, prosesser som stopper opp, og generell «information overload».

Skreddersydd design, med fokus på gode brukeropplevelser gjør kundene fornøyde – det gir deg returnerende kunder og mer salg.

nettbutikk
Praktisk teknologi

Det er viktig at du faktisk kan levere den varen som kunden har bestilt. Integrasjoner mot forretningssystemer gjør at vi kan vise lagerstatus og tilgjengelighet hos deg, samt forventet leveringsdato og hva dette vil koste. Det gjør at ingen får seg en ubehagelig overraskelse når ordren er plassert.

Effektive bestillinger som øker produktiviteten

Har du faste kunder, vet du nok at mange bestillinger skjer igjen og igjen. Så hvorfor ikke bare gjøre med ett klikk? Med en egen brukerprofil er det kjempeenkelt å gjenta bestillinger, få oversikt over fakturaene, se status på levering og mange andre smarte funksjoner som gjør at alle sparer tid.

Innholdet i butikken

En nettbutikk uten varer er som tomme hyller på et kjøpesenter: Ikke særlig moro eller givende. Vi hjelper deg med å skrive produkttekster og lage alt fra video, lyd og bilder som øker salget.

Integrasjoner og forbedringer

Forretningsystemer

Vi har levert prosjekter som er utviklet med en rekke ulike integrasjoner mot forretningssystemer, som for eksempel:

Visma, Mamut, Navision, SAP, Axapta, 24SevenOffice, SuperOffice og AD.

Betalingsløsninger

Vi har også erfaring med forskjellige betalingsløsninger, hvor fullverdige betalingsløp kan gjennomføres på både mobil, nettbrett og desktop:

Dibs, Nets, PayEx og Klarna.

Vedlikehold og forbedringer

Vi sørger for at nettbutikken din er åpen. Døgnet rundt, hele året! Du får jevnlige oppdateringer, eksempelvis:

  • Nødvendige sikkerhetsoppdateringer.
  • Designforbedringer basert på vår fagkompetanse, analyse og A/B-testing.
  • Kampanjegjennomføring og rådgivning.

Webstandarder

Vi følger de siste webstandardene fra W3C og ivaretar alle krav til sikkerhet for betalingsløsninger.

Referanser

Vi har blant annet  laget nettbutikker for Magne Landrø, Swix, Ulvang og Lundhags.

X