Bedriftsportaler

Vi lager systemer som fungerer som de skal – og enda litt bedre.

Webportaler brukes for å organisere en bedrifts datatjenester overfor sine ansatte eller andre brukere. Sammen med deg finner vi ut hva du trenger. Så bruker vi vår ekspertise til å definere hvordan det skal løses i praksis. Vi sørger for at systemet gjør akkurat det det skal gjøre, og at det kanskje til og med kan være litt gøy å bruke det. Og ikke minst skape betydelig verdi og effektivisering.

Brukerbehovene

For å lage et godt system er det ekstremt viktig å kjenne brukeren og ha kjennskap til alt systemet skal brukes til. Men det holder ikke å lage et system som fungerer bra i dag, det må også være fleksibelt nok til å bygges ut og justeres underveis og i ettertid.

Workshop - la oss bli bedre kjent

God bruk av tid, er tid brukt på å forstå deg som kunde best mulig. Derfor gjennomfører vi workshops med fokus på bedriften din, hvem kundene dine er og hvordan de aller helst vil bruke nettstedet ditt.  Vi gjør alt vi kan for å bli kjent med både deg og brukerne dine, slik at vi oppnår absolutt best mulig sluttresultat.

Nøkkelfunksjoner for mange bedriftsportaler:

  • Individuell tilpasning.
  • Integrasjoner mot bedriftens forretningssystemer.
  • Tilgang til ulike tjenester styres på brukerens rolle i bedriften.
  • Like god tilgang fra mobil som fra desktop.

Har du mange systemer som skal snakke sammen? Vi er eksperter i å finne ut hvilke nøkkelfunksjoner som må være tilgjengelig på portalen din, og implementerer alltid disse på den mest formålstjenelige og brukervennlige måten.

Innholdet i portalen

Mange portaler består mest av funksjonalitet og integrasjoner. Det er ofte noe av det viktigste man finner på en portal. Likevel skal man ikke undervurdere verdien av en utfyllende FAQ eller andre informative seksjoner for ulike tema. Med din bransje- og bedriftskunnskap hjelper vi deg med å strukturere, definere og produsere innholdet, som enten kan være i form av tekst, video, lyd eller infografikk.

Brukervennlighet

I en portal er den typiske brukeren ofte med på å forme brukeropplevelsen. Det gjør det lettere for oss å få detaljert kjennskap til hvordan en portal vil brukes. Dermed kan vi utforme et brukervennlig design som virkelig passer perfekt for brukerne, slik at de får utført de oppgavene de trenger å få utført.

Systemvedlikehold

Systemer fornyer seg stadig, og det er viktig at portalen din henger med i svingene. Vi sørger for at du får en fleksibel løsning du kan leve med, og at den holder seg enkel og brukervennlig i bruk etterhvert som nye tekniske integrasjoner og oppdateringer kommer på plass.

X