Events

Big Byte Breakfast 2018 - Meld deg på nå!

Omoss Bbb

Pris
350 NOK

Sted
Latter, Aker Brygge

Når
06. sep. 2018
08:00 - 11:30

Plasser
600 plasser

6. september inviterer vi igjen til Big Byte Breakfast på Latter. Her møtes kloke hoder innen digital transformasjon til dyst, og i fjor koste 600 gjester seg med deilig frokost, spennende foredrag og engasjerende diskusjoner. Nå gjentar vi suksessen og siden vi hadde mer enn 200 på venteliste i fjor, er det et ganske godt tips å melde deg inn allerede i dag.

Bilder fra fjorårets magiske åpningsshow.

Nyhet: Du må betale!

Som nevnt hadde vi en venteliste på over 200 personer i fjor. Ulempen var at vi også hadde 70 ledige plasser på grunn av påmeldte som av en eller annen grunn ikke møtte opp, og som de på ventelisten ikke fikk benyttet seg av slik at det blir litt «vanskeligere» å bli hjemme. 

Hæ!? Skal det koste 350 kroner å komme på Big Byte Breakfast??

Akkurat nå, like før du hisser deg opp over grådighetskulturen i Byte, er det på sin plass å opplyse om at alle billettinntektene går uavkortet til Sykehusklovnene.

Big Byte Breakfast er, og har alltid vært, motivert av fag og formidling, men vi tenkte at siden vi likevel skal ta betalt, så kan vi slå to fluer i ett smekk: samtidig som vi sørger for mindre «svinn», kan vi gi barn på sykehus enda flere gledesstunder. Kommer det like mange i år som i fjor, altså 600 stykker, betyr det 210 000 kroner til Sykehusklovnene, noe som tilsvarer 14 000 røde klovneneser i skumgummi på Standard!

Big Byte Breakfast er i en klasse for seg! Jeg har aldri før opplevd noe lignende, og jeg har deltatt på de fleste. I min kalender konkurrer ikke Big Byte Breakfast med noe.

Knut Vonheim

Ok, men hva med programmet?

Vi skal være ærlige og innrømme at vi har gjort det litt vanskelig for oss selv med tanke på de forrige frokostenes suksess. Forrige gang mente hele 7 av 10 at det var det beste frokostseminaret «ever» og noen påsto til og med at åpningsseremonien var magisk. 

Big Byte Breakfast er faktisk et av de aller beste seminarene som har vært arrangert i Oslo i de siste årene. Meget bra faglig nivå og topp musikalske innslag.

Bård Lerberg

Men Byte hadde ikke vært Byte om vi ikke hadde tatt denne utfordringen på strak arm, og lover at vi skal stelle i stand med noe som er enda bedre. Du kan derfor se frem til en bukett med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere, som blant annet vil gi deg innsikt i om hvordan du skal forholde deg til GDPR. Det fullstendige programmet blir offentliggjort 18. juni, men allerede nå kan vi love deg en faglig oppdatering du aldri har opplevd maken til.