Ledige stillinger

Vi søker en byråleder med håndverkergener.

Byraleder

Vi tilbyr

Ferie når du vil,
og hvor lenge du vil

Årlig kursbudsjett
på 5 dager og 20 000 kr

Gadgetbudsjett
på 10 000 kr årlig

Gratis trening
på Elixia og Spenst

God lønn,
bonus og provisjon

God pensjonsavtale,
helseforsikring og reiseforsikring

Sentrale kontorer
på Aker Brygge og i Tønsberg

Årlige sosiale turer
og et kreativt og lekent jobbmiljø

Fremtiden skapes ikke. Den bygges. Stein for stein. Byte for byte. Derfor leter vi etter en byråleder som setter pris på solid grunnarbeid, spennende løsninger og god design.

Hvem ser vi etter? 

Vi tror du allerede har en lederrolle i IT- eller kommunikasjonsbransjen, og at du er litt frustrert fordi du ikke får utløp for ambisjonene dine. Du er opptatt av kreativitet og digitalisering og har en drøm om å bidra til noen som flytter grenser innenfor digitale opplevelser. Samtidig skjønner du business og hvordan samspillet mellom teknologisk innovasjon og design skaper resultater og muligheter for både Byte og kundene våre. Om du har en akademisk grad eller er selvlært, spiller mindre rolle; vi er mer ute etter en holdning og en vilje enn et flott diplom. 

Hva kan du forvente deg? 

Det blir din jobb å bygge og videreutvikle Byte til å bli både et dyktig fagmiljø og en kundefavoritt, så du kan forvente resultatansvar og frie tøyler faglig så vel som kommersielt. Du kan også forvente gode kolleger som deler din interesse og ditt engasjement for å ta Byte til tredje basestasjon i den digitale transformasjonen. Og du kan forvente et fett kontor på Aker Brygge og en kantine du neppe har smakt maken til. 

Hva forventer vi? 

Vi forventer at du er en ressurs og en kapasitet både faglig og menneskelig. Vi forventer at du har visjoner og meningers mot, pluss en ukuelig vilje til å utfordre. Du er kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ og har evnen til å få folk til å samarbeide og løfte i lag. Vi forventer at du er til å stole på, og at du er en hyggelig (og gjerne morsom) kollega ved lunsjbordet. 

Betingelser 

Du bør ikke søke denne jobben om du bare er motivert av økonomiske betingelser. Vi kan naturligvis tilby konkurransedyktige betingelser, fint kontor, hyggelige kolleger og bla, bla, bla som alle andre, og vi er helt sikre på at vi blir enige om alt det «tekniske» hvis alt det andre stemmer. Tenk heller over om oppgaven med å bygge og videreutvikle et av landets mest spennende digitale byråer er noe du vil og kan gjøre, så tar vi det derfra. 

Høres dette interessant ut, skal du sende oss en CV og kortfattet søknad så fort som mulig. Vi vurderer søknadene fortløpende. Ta kontakt med partner Trond Støfring på telefon 09993, eller send en e-post til hr@byte.no om du lurer på noe. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om Oss Comp

Om Byte

Byte er et selskap som lever av og for digitale løsninger. Vi har siden oppstarten i 2005 markert oss som et innovativt og kanskje litt annerledes IT-selskap, tuftet på kreativitet og digital spisskompetanse. I dag er vi etablert som en kvalitetsleverandør av digitale tjenester for flere av landets største bedrifter og merkevarer. 

Vi som jobber i Byte, er like forskjellige som folk flest, men har to ting til felles: et brennende engasjement for digitalisering og evnen til å gjøre noe med det. Vi har samlet noen av bransjens beste hoder under ett tak, og til sammen er vi et sterkt og variert fagmiljø som skaper verdier og resultater for kundene våre.