Vi søker webutviklere med konsulentgener.

Magento nettbutikk

Vi tilbyr

Ferie når du vil,
og hvor lenge du vil

Årlig kursbudsjett
på 5 dager og 20 000 kr

Gadgetbudsjett
på 10 000 kr årlig

Gratis trening
på SATS, Spenst og Jobbsprek (Aker Brygge)

God lønn

God pensjonsavtale,
helseforsikring og reiseforsikring

Sentrale kontorer
på Aker Brygge og i Tønsberg

Årlige sosiale turer
og et kreativt og lekent jobbmiljø

Byte er kjent som et litt annerledes IT-selskap, og det er ikke tilfeldig. Vi har nemlig dyrket kreativitet og innovasjon fra vi startet i 2005, og vært nøye med å ansette folk som har det lille ekstra i tillegg til den formelle kunnskapen sin. Derfor søker vi etter webutviklere som trives (nesten) like godt sammen med kunder som foran skjermen.

Glem mastergraden

I Byte er vi mer opptatt av hva du kan gjøre, enn hvilken grad du har. Nå skal vi være de første til å si at teoretisk kunnskap er uhyre viktig, men til syvende og sist handler et vellykket prosjekt mer om holdninger, ferdigheter og vilje enn om diplomer. Så derfor: Glem mastergraden – vis oss heller at du kan og vil.

Personlige egenskaper

  • Du trives med å ha mye å gjøre.
  • Du er strukturert og selvgående.
  • Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.
  • Du samarbeider godt med både kolleger og kunder.
  • Du snakker flytende norsk.
  • Du har en kreativ grunnholdning.

Kvalifikasjoner

  • Solid erfaring med rammeverk som Symfony, Laravel eller CakePHP.
  • Gjerne erfaring med eZ Platform, Craft og/eller Magento.
  • Oppdatert kunnskap om webteknologier og web generelt.

Og ikke nok med det …

Som webutvikler i Byte har du tilgang til det nyeste nye innenfor teknologi og blir oppfordret til å teste ut (leke med) det som er nytt og spennende. Du får jobbe med noen av Norges største merkevarer, og du blir en del av ulike tverrfaglige team hele veien fra innsalg til support og videreutvikling. Du velger dine arbeidsverktøy selv, og du får fra første dag muligheten til å påvirke hverdagen, arbeidsprosesser og teknologiske veivalg. For oss er det viktig at du kan tilføre oss minst like mye som vi kan tilføre deg. Høres det ut som en plan?

Bli med på reisen

Høres dette interessant ut, ønsker vi at du sender oss CV og kortfattet søknad snarest. Søknadene vurderes fortløpende. Har du noen spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med partner Bjørnar Grøtterud på telefon 09993 / 21 00 83 00 eller send en e-post til hr@byte.no.

Søknadsfrist: 12. juli 2020

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om Oss Comp

Om Byte

Byte er et selskap som lever av og for digitale løsninger. Vi har siden oppstarten i 2005 markert oss som et innovativt og kanskje litt annerledes IT-selskap, tuftet på kreativitet og digital spisskompetanse. I dag er vi etablert som en kvalitetsleverandør av digitale tjenester for flere av landets største bedrifter og merkevarer.

Vi som jobber i Byte, er like forskjellige som folk flest, men har to ting til felles: et brennende engasjement for digitalisering og evnen til å gjøre noe med det. Vi har samlet noen av bransjens beste hoder under ett tak, og til sammen er vi et sterkt og variert fagmiljø som skaper verdier og resultater for kundene våre.