Ledige stillinger

Vi søker kreative designere med et digitalt ❤️

Visuell identitet

Vi tilbyr

Ferie når du vil,
og hvor lenge du vil

Årlig kursbudsjett
på 5 dager og 20 000 kr

Gadgetbudsjett
på 10 000 kr årlig

Gratis trening
på SATS, Spenst og Jobbsprek (Aker Brygge)

God lønn,
bonus og provisjon

God pensjonsavtale,
helseforsikring og reiseforsikring

Sentrale kontorer
på Aker Brygge og i Tønsberg

Årlige sosiale turer
og et kreativt og lekent jobbmiljø

Interaksjonsdesign eller UX? Tjenestedesign eller produktdesign? Som designer i Byte får du jobbe med noen av landets største bedrifter og merkevarer.

Våre forventninger

Vi har store forventninger til designerne våre i Byte. Du skal være både en dyktig håndverker som kan programvaren til fingerspissene, og en kunnskapsrik strategisk diskusjonspartner. Du skal (selvfølgelig) ha sterk formsans og kunne jobbe selvstendig, alene eller i grupper. Til gjengjeld får du jobbe med noen av landets største merkevarer og utvikle deg i et spennende miljø til svært gode betingelser, om vi skal få si det selv.

Arbeidsoppgaver

Som designer i Byte vil du samarbeide tett med utviklerne og være med på hele utviklingsprosessen fra skisser til ferdig design. Underveis vil du ha ansvar for definering av innhold og funksjonalitet, designuttrykk og produksjon av elementer. Du vil også delta i konseptutvikling, lede workshops og brukertesting, i tillegg til markedsføring mot eksisterende kunder.

Personlige egenskaper

  • Du trives med å ha mye å gjøre.
  • Du er positiv og konstruktiv.
  • Du samarbeider godt med andre.
  • Du har en kreativ grunnholdning.

Kvalifikasjoner

  • Du har 3–5 års erfaring innenfor design og UX, og gjerne kjennskap til webutvikling (HTML5 og CSS3).
  • Du kan vise til gode resultater som designer på større prosjekter.
  • Du har en god teoretisk bakgrunn og stor interesse for og kunnskap om digital kommunikasjon.

Bli med på reisen

Høres dette interessant ut, foreslår vi at du sender oss CV og kortfattet søknad så fort som mulig. Vi vurderer søknadene fortløpende. Ta kontakt med partner Trond Støfring på telefon 09993, eller send en e-post til hr@byte.no om du lurer på noe.

Søknadsfrist: 2. mai 2020

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om Oss Comp

Om Byte

Byte er et selskap som lever av og for digitale løsninger. Vi har siden oppstarten i 2005 markert oss som et innovativt og kanskje litt annerledes IT-selskap, tuftet på kreativitet og digital spisskompetanse. I dag er vi etablert som en kvalitetsleverandør av digitale tjenester for flere av landets største bedrifter og merkevarer.

Vi som jobber i Byte, er like forskjellige som folk flest, men har to ting til felles: et brennende engasjement for digitalisering og evnen til å gjøre noe med det. Vi har samlet noen av bransjens beste hoder under ett tak, og til sammen er vi et sterkt og variert fagmiljø som skaper verdier og resultater for kundene våre.