Ledige stillinger

Vi søker en prosjektleder med en kaospilot i magen.

Prosjektleder

Vi tilbyr

Ferie når du vil,
og hvor lenge du vil

Årlig kursbudsjett
på 5 dager og 20 000 kr

Gadgetbudsjett
på 10 000 kr årlig

Gratis trening
på Elixia og Spenst

God lønn,
betalt overtid og bonus

God pensjonsavtale,
helseforsikring og reiseforsikring

Sentrale kontorer
på Aker Brygge og i Tønsberg

Årlige sosiale turer
og et kreativt og lekent jobbmiljø

Vi innrømmer det glatt: Av og til koker det på Byte. Når flere store prosjekter skal leveres samtidig, nye kunder banker på døren og vi for eksempel skal avholde en av våre berømte Byte-frokoster, gjelder det å holde tunga rett i munnen. Det er her du kommer inn i bildet. 

Kvaliteter

Er du ryddig, hjelpsom og smart, er mye gjort. Har du i tillegg relevant erfaring, gjennomføringsevne og er hyggelig rundt lunsjbordet, har vi sannsynligvis noe å snakke om.

Vi tror du har erfaring med prosjektledelse innenfor markedsføring og/eller utvikling og design. Det kan jo hende at du er et naturtalent, men erfaringsmessig er det lurt å ha «vært rundt blokka» noen ganger før du påtar deg prosjektlederansvar hos oss. Vi tror også at du kanskje kommer fra kundesiden og dermed har innsikt i de utfordringene og mulighetene Bytes kunder står overfor. Stemmer dette noenlunde, er vi godt på vei. 

Din kjerneoppgave

Som prosjektleder i Byte skal du legge til rette for at alle involverte i prosjektet kan gjøre en så god jobb som overhodet mulig. Dette ser jo enkelt ut på papiret, men har du erfaring, vet du bedre. Det betyr blant annet at du har ansvaret for å avdekke uklarheter og risikoer i oppstartsfasen av prosjektet og for å legge opp og følge opp fremdrift og faser. Du skal kommunisere like godt med travle designere, introverte utviklere og urolige kunder, og sørge for at alle jobber godt sammen. Du må være fleksibel, løsningsorientert og generelt hjelpsom av natur. 

På den andre siden er dette en spennende og variert jobb med stor profesjonell frihet og påvirkningskraft. Du kan også se frem til gode betingelser, hyggelige kollegaer og en fantastisk lunsjordning på en av Aker Brygges beste adresser.  

Bli med på reisen

Høres dette interessant ut, foreslår vi at du sender oss CV og kortfattet søknad så fort som mulig. Vi vurderer søknadene fortløpende. Ta kontakt med partner Trond Støfring på telefon 09993, eller send en e-post til hr@byte.no om du lurer på noe.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om Oss Comp

Om Byte

Byte er et selskap som lever av og for digitale løsninger. Vi har siden oppstarten i 2005 markert oss som et innovativt og kanskje litt annerledes IT-selskap, tuftet på kreativitet og digital spisskompetanse. I dag er vi etablert som en kvalitetsleverandør av digitale tjenester for flere av landets største bedrifter og merkevarer. 

Vi som jobber i Byte, er like forskjellige som folk flest, men har to ting til felles: et brennende engasjement for digitalisering og evnen til å gjøre noe med det. Vi har samlet noen av bransjens beste hoder under ett tak, og til sammen er vi et sterkt og variert fagmiljø som skaper verdier og resultater for kundene våre.