Ledige stillinger

Vi søker en senior digital rådgiver med tigerhaigener.

Byte Kontorspill 4

Vi tilbyr

Ferie når du vil,
og hvor lenge du vil

Årlig kursbudsjett
på 5 dager og 20 000 kr

Gadgetbudsjett
på 10 000 kr årlig

Gratis trening
på Elixia og Spenst

God lønn,
bonus og provisjon

God pensjonsavtale,
helseforsikring og reiseforsikring

Sentrale kontorer
på Aker Brygge og i Tønsberg

Årlige sosiale turer
og et kreativt og lekent jobbmiljø

Tigerhaien spiser det den kommer over. Store og små leads, døde eller levende, alt er av interesse, og alt jaktes på. Slik overlever den i en tøff verden der det meste handler om å spise eller bli spist. Synes du dette høres ut som noe for deg? Da bør du ta kontakt med Trond Støfring.

Hvem ser vi etter?

OK, la oss legge bort hai-metaforen. Du trenger selvfølgelig ikke kunne svømme i over tretti kilometer i timen eller være fem meter lang for å være aktuell for oss. Vi vil bare være tydelige på at vi søker en kandidat som er sulten og fokusert, og som har egenskapene som skal til for å vinne nye kontrakter.

Du bør ha god teoretisk bakgrunn, fortrinnsvis innenfor markedsføring/økonomi, men god forretningsforståelse og en sterk interesse for den digitale transformasjonen er vel så viktig. Vi forventer at du er en involverende teambygger som evner å bygge gode relasjoner både oppover og nedover i organisasjonen, og at du fremstår overbevisende og tillitvekkende. Vi tror også det er en fordel om du har jobbet i høyprestasjonsmiljøer tidligere, og har du i tillegg erfaring fra offentlige anskaffelser, stiller du sterkt.

Hva ser du etter?

Vi tror du ser deg om etter en jobb som vil utfordre og utvikle deg. Du er genuint interessert i digital teknologi og hva som skjer i det digitale markedet, og har lyst til å være med på å skape resultater i et fremtidsrettet og spennende selskap. Du er selvfølgelig også ute etter svært gode betingelser og et supert arbeidsmiljø og synes det er spennende at vi kan love begge deler.

Arbeidsoppgaver

Oppgaven din er først og fremst å skape jobb for Byte. Du skal aktivt jobbe i markedet med tanke på nye kontrakter, men også øke porteføljen hos eksisterende kunder. Du blir også en viktig del av vårt ansikt utad og må føle deg like komfortabel foran et stort publikum på Big Byte Breakfast som i et møterom med toppledelsen i et statlig firma.

Men det viktigste for oss (og for deg) er at du har viljen og de personlige egenskapene som skal til for å gjøre Byte til en enda større fisk i havet. 

Bli med på reisen

Høres dette interessant ut, skal du sende oss en CV og kortfattet søknad så fort som mulig. Vi vurderer søknadene fortløpende. Ta kontakt med partner Trond Støfring på telefon 09993, eller send en e-post til hr@byte.no om du lurer på noe. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om Oss Comp

Om Byte

Byte er et selskap som lever av og for digitale løsninger. Vi har siden oppstarten i 2005 markert oss som et innovativt og kanskje litt annerledes IT-selskap, tuftet på kreativitet og digital spisskompetanse. I dag er vi etablert som en kvalitetsleverandør av digitale tjenester for flere av landets største bedrifter og merkevarer. 

Vi som jobber i Byte, er like forskjellige som folk flest, men har to ting til felles: et brennende engasjement for digitalisering og evnen til å gjøre noe med det. Vi har samlet noen av bransjens beste hoder under ett tak, og til sammen er vi et sterkt og variert fagmiljø som skaper verdier og resultater for kundene våre.