Prosjekter

Hegnar.no - Når tid er penger

Macbook Hegnar Case Desktop
Iphone Hegnar Case Mobile

Hegnar.no er en nettavis spesielt tilpasset de som er over middels interessert i økonomi og finans, er mye på farten og som har omtrent like mye tålmodighet med dilldall som Trygve Hegnar selv.

Kresen målgruppe

Nettavisen har over 400 000 sidevisninger per dag og inneholder både web-tv som strømmer økonominyheter og en eiendomstjeneste som formidler eksklusive eiendommer til en kresen målgruppe. Men viktigst er det redaksjonelle innholdet der relevant børsdata blir presentert direkte i artiklene.

Er det én ting vi har lært under prosessen med å lage nettavis for folk med mer penger enn tid, så er det at tid i aller høyeste grad er penger.

Rask og responsiv

Da vi begynte arbeidet med nettsiden var det to ord som sto fremst i pannebrasken: Rask og responsiv, siden det var uhyre viktig at nettsiden fungerte like godt på mobil som på desktop. I tillegg måtte løsningen være et godt verktøy for både redaktørene og de mange journalistene som produserer enorme mengder innhold, der de enkelt kunne legge ut og oppdatere innhold til alle døgnets tider.

Vi valgte derfor en løsning basert på eZ Publish, på grunn av fleksibiliteten og brukervennligheten som ligger i systemet. Systemet er også kjent for å være stabilt og pålitelig, noe som er helt essensielt når det blant annet skal formidle kritisk informasjon som børsdata som skal vises i sanntid for leseren. For er det én ting vi har lært under prosessen med å lage nettavis for folk med mer penger enn tid, så er det at tid i aller høyeste grad er penger.