Prosjekter

Viking Redningstjeneste - Hjelp der du er

Viking Redning Hero
Macbook Viking Redning Case Desktop
Iphone Viking Redning Case Mobile

Hjelp der du er

De færreste har pc i bilen. Vi har mobiler og nettbrett, og det er disse vi stoler på når uhellet er ute og vi trenger bilberging. Derfor ville Viking ha en løsning som var rask og enkel i bruk og som fungerer like godt uansett hvor du befinner deg. Som Norges største bilbergingsselskap er Viking også svært bevisst på sitt samfunnsoppdrag, så det var også et poeng at man ikke trengte å være medlem for å få hjelp.

Enkelhet i førersetet

Vi valgte å lage en løsning med en intuitiv og responsiv design der bestilling av bilberging er det første som møter deg, og som var integrert inn mot Vikings egne systemer for rask og sikker behandling. Videre la vi inn en grafisk fremstilling av hvor mange Viking hjelper per dag og som oppdateres kontinuerlig, og gjorde innhold som artikler om sikkerhet og vedlikehold mer tilgjengelig.

Nettsiden er også implementert hos Viking i Sverige og Danmark, slik at du alltid har et gjenkjennelig sted å henvende deg hvis du trenger bilberging.

Om Viking redningstjeneste

Viking redningstjeneste AS er Norges største bilbergingsselskap og tilbyr bilberging av alle typer biler. De har avtaler med de fleste forsikringsselskaper, bilprodusenter og en rekke utenlandske samarbeidspartnere. I tillegg til veihjelp utfører de tjenester innen medisinsk assistanse og betjener service-/vakttelefoner på vegne av ulike samarbeidspartnere via sitt døgnbemannede kundesenter. Til forretningsmarkedet tilbyr Viking et bredt spekter av tjenester til en bred kundebase innen sektorene forsikring, bil og finans.