Craft CMS gjør det enkelt å publisere innhold.

Craft CMS - Grafikk

Craft CMS er et fleksibelt og brukervennlig publiseringsverktøy som gjør det enkelt å legge ut nyheter, artikler og oppdateringer. Men selv om Craft CMS er enkelt på utsiden, er det avansert på innsiden og kan brukes som grunnlag for svært komplekse løsninger.

Enkel håndtering av innhold

Det er ikke rart at innholdsansvarlige i selskaper over hele verden har lagt sin elsk på Craft CMS (Content Management System). Det er nemlig designet med brukervennlighet og fleksibilitet for øye fra begynnelsen av. Med funksjoner som live-preview av innhold mens du redigerer, et lynraskt og responsivt admin-grensesnitt og enkel bilde- og filhåndtering er Craft CMS et enkelt og intuitivt verktøy for nettredaktører og innholdsprodusenter.

Craft is a content management system designed to do one thing really well: manage content. No cruft, no bloat, no hassles.

Pixel & Tonic

Fordeler med Craft CMS

Den fordelen de fleste av brukerne nevner som viktigst med Craft CMS, er hvor enkelt det er å komme i gang og oppdatere innholdet. En annen stor fordel er at det skalerer enkelt i forhold til dine behov og kan brukes til alt fra en enkel nettbutikk til komplette varehus på nett. Craft CMS er derfor en løsning du kan leve lenge og lønnsomt med.

Filbehandling i Craft CMS

Filhåndtering i Craft CMS.

Craft CMS under panseret

Craft CMS er bygget på toppen av velkjent og velbrukt teknologi, som Yii framework og Twig. Dette gjør Craft til et godt utgangspunkt for videreutvikling og skreddersøm. La oss hjelpe deg med å lage akkurat det du måtte ha behov for!

Nettbutikk med Craft Commerce

Craft CMS har også en egen nettbutikkløsning som heter Craft Commerce. Kombinert med Craft CMS er dette en løsning som gir deg enkel oppdatering og vedlikehold i et intuivt grensesnitt, samtidig som det kan integreres med dine eksisterende forretningssystemer. Resultatet er en sømløs og langsiktig e-handelsløsning.

Nysgjerrig på Craft CMS?
Snakk med oss!