Byte lager smarte digitale verktøy. Veldig smarte digitale verktøy.

Smarte Verktoy

Gode verktøy for mobil og web som effektiviserer oppgaver for deg, bedriften og kundene dine, er ikke bare fint å ha.
Det er noe du MÅ ha. 

Hva er et smart digitalt verktøy?

Et smart digitalt verktøy er en applikasjon som forenkler og effektiviserer hverdagen din. Det er enkelt og intuitivt i bruk og fungerer like godt på mobilen som på maskinen. Det har en klar funksjon og nytteverdi og har gode integrasjoner mot andre systemer. Men først og fremst er det et verktøy som er tilpasset deg, og som du etter kort tid føler du ikke kan leve uten. Og for ordens skyld: Candy crush er ikke et smart digitalt verktøy. 

Ja til integrering

I Byte liker vi samarbeid på kryss og tvers og har lang erfaring med å integrere applikasjoner mot alle typer forretningssystemer. Når vi lager digitale verktøy, er målet vårt alltid at det skal kunne brukes på kundens premisser og ikke kreve store investeringer i verken programvare eller opplæring.

Kodeord BYOD

Byte utvikler digitale verktøy etter BYOD-tankegangen (Bring Your Own Device). Med dette menes at et godt digitalt verktøy må kunne brukes på alle skjermer og operativsystemer, uavhengig av tid og steg. Derfor designer vi som regel web-applikasjoner der brukeren har tilgang til verktøyet fra en browser og slipper å installere en app eller et program. Denne måten å utvikle digitale verktøy på sikrer fleksibilitet og gjør det enkelt å legge til funksjonalitet som er øyeblikkelig tilgjengelig på alle enheter. 

Digitale verktøy kan for eksempel være:

  • bestilling for forhandlere
  • salgsverktøy
  • statistikker
  • medlemsregister
  • skjemaer som du tidligere fylte ut manuelt
Swix Smoretips

Bilder fra verktøyet vi utviklet for Swix – en webapp som gir deg smøretips basert på blant annet lokasjon.

Funksjonalitet viktigst

I en webapplikasjon står funksjonaliteten i første rekke. Det er derfor ekstra viktig å kartlegge hva brukerne trenger for å være sikker på at de får gjort det de skal, på en mest mulig effektiv måte.

Vi bruker ulike teknikker som personas, scenarioskriving og brukerundersøkelser til å lage en brukervennlig og intuitiv design. Alle webapplikasjoner blir utformet i henhold til prinsippene for universell utforming, slik at alle kan – og vil – bli bruker og kunde hos deg. 

Sikkerhet

Sikkerhet er alltid i høysetet hos Byte, og alle våre løsninger driftes av vår partner Basefarm. Basefarm er ekspert på IT-sikkerhet og drifter noen av landets mest kritiske løsninger. 

Referanser

Vi har utviklet webapps for blant andre ASAK Miljøstein, Bighorn Steakhouse og Lubeco.