Utvikling av nettsider på eZ-plattformen

E Z Publish

I snart ti år har vi levert alt fra enkle nettsider til nettbutikker og komplekse forretningskritiske løsninger på eZ-plattformen.

eZ Publish – eZ Platform

eZ er et CMS (Content Management System) som gjør produksjon og distribusjon av tekst og innhold enkelt. Lag innhold til nettsiden din og få det umiddelbart publisert i en app, i sosiale medier eller på intranett. Du kan også sette opp automatiske prosesser som importerer innhold fra ulike kilder, og få det publisert, for eksempel på nettsiden din.

eZ er basert på åpen kildekode. Det betyr at utviklermiljøet er stort, og at en rekke nasjonale og internasjonale selskaper benytter seg av løsningen.

Som Advanced Plus Partner er vi en del av et stort profesjonelt nettverk som gir oss muligheter til kompetanseheving man ikke finner noe annet sted. Vi deltar på konferanser og gjennomfører andre kunnskapsfremmende tiltak som er med på å holde oss i forkant av utviklingen av eZ-plattformen.

Fordeler med eZ

eZ er basert på åpen kildekode, noe som gjør at du aldri er låst til én leverandør. Med eZ Publish kan vi enkelt overta en eksisterende løsning som noen andre har utviklet for deg. Du får også fullt eierskap og full fleksibilitet med en skreddersydd eZ-løsning fra oss. Med CMS fra eZ har du full leverandørfrihet.

Support og vedlikehold i eZ

Alle våre kunder får tilbud om opplæring i eZ Publish. Her får du en gjennomgang av kjernefunksjonaliteten, og du lærer å produsere og publisere innhold (både tekst, bilder, video og lyd) på en god og relevant måte – slik løsningen din legger opp til.

Bak kulissene jobber vi også med å implementere sikkerhetsoppdateringer og tilrettelegge for nye integrasjoner og funksjoner i din eZ Publish-installasjon. Dette er nødvendig for å sikre at løsningen din ikke blir offer for skadelige dataangrep eller andre digitale trusler.

Sosiale medier

Integrasjon mot sosiale medier gjør at nettsiden din oppleves som mer levende. I tillegg gir det kundene dine mulighet til å involvere seg direkte i merkevaren din gjennom kommentarer, bilder, videoer og så videre.

Vi har utviklet integrasjoner mot Instagram, YouTube, Facebook og Twitter for en rekke av våre kunder. For at du ikke skal miste fullstendig kontrollen over innholdet på siden, kan vi også tilby et egenutviklet redaktørverktøy som gjør det enkelt å velge hvilke tweets og Instagram-bilder som skal vises – og hvilke som absolutt ikke skal vises på nettstedet ditt.

Integrasjon av forretningssystemer mot eZ

De fleste bedrifter i Norge har et forretningssystem. Takket være smidig utvikling på eZ-plattformen kan vi integrere dette på nettsiden din og dermed forenkle hverdagen til både de ansatte og kundene dine.

Enkelt sagt betyr integrasjon at en utvikler knytter nettsiden, appen, intranettet eller et annet digitalt verktøy til et eksternt system. Smarte integrasjoner i eZ løser problemer og forenkler hverdagen til millioner av nettbrukere over hele verden.

Vi har siden starten utviklet og satt opp integrasjoner mot de viktigste og mest utbredte forretningssystemene i Norge, spesielt i forbindelse med utvikling av nettbutikk:

Nets

Nets er en av Nord-Europas største tilbydere av betalingsløsninger og en av de mest utbredte betalingsløsningene på nettet. Vi har lang erfaring med å integrere Nets på nettsider og har gjort det for blant andre Preus museum, Magne Landrø AS og Blomqvist Kunsthandel.

Visma

Visma er en av Nordens ledende programvareleverandører innenfor økonomi og administrasjon, med over 340 000 kunder. Vi har utviklet integrasjon for Vismas CRM-tjenester for bemanningsselskapet Top Temp.

Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision)

Navision er et økonomistyringsprogram (også kjent som ERP-program) med over 1 million brukere på verdensbasis. Vi har utviklet integrasjon til Navision for å vise og håndtere bestillinger, produktinformasjon og lagerstatus for Magne Landrø AS og Blomqvist.

Posten Bring og Consignor

For å gjøre det mulig å beregne frakt på pakker har vi en rekke ganger utviklet integrasjon mot Brings fraktberegner og Consignor. Dette har vi blant annet gjort for Preus museum og Magne Landrø AS.

Oslo Market Solutions

For våre kunder Verdipapirforetakenes Forbund og Aker ASA har vi integrert aksjekurser, VEK per aksje og annen relevant informasjon for aksjemeglere.

Vi har også utviklet integrasjoner for noen av våre kunder som har egenutviklede systemer.