Drift og hosting

Du skal ikke trenge å tenke på drift og hosting – det skal bare fungere!

Målet vårt er å være en foretrukken partner innen hele spekteret av tjenester: webdesign, webutvikling, apps og teknologi. Derfor har vi utviklet et forvaltningsopplegg som gir høy servicegrad gjennom hele livsløpet.

Våre underleverandører

Vi er tilknyttet noen av bransjens beste underleverandører. Alle våre servere plassert hos Basefarm, Norges største driftssenter. Det sikrer deg raske nettsider og apps med høy stabilitet.

Vår serverpark er skreddersydd for de plattformene vi jobber med: eZ Publish, WordPress og Magento. Sammen med Basefarm har vi driftet disse plattformene i en årrekke, og driftsmiljøet vi kan tilby er gjennomprøvet og optimalisert på alle områder.

Logoer - Magento, eZ, WordPress, Basefarm

Serverparken

Samtlige av våre servere er plassert bak Varnish cacheserver, noe som gir våre kunders webløsninger ekstremt rask responstid samtidig som de tåler høy trafikk uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Garantert oppetid

Gjennom de siste 12 måneder har våre servere hatt en oppetid på mellom 99,99 og 100 %. Dette gjelder både både for løsninger der vi i utgangspunktet «kun» har garantert 99,5 og 99,9 % oppetid.

Vår filosofi rundt drift og hosting er at  kundene våre aldri skal behøve å tenke på oppetiden - det skal bare fungere!

X