Hallo? Ser du meg?

59ef5658 0302 40ea a76c e65a9933081e

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi i Byte har hørt spørsmålet i overskriften siden midten av mars. Fra hjemmekontor, solvegger og ombygde garasjer har spørsmålet strømmet mot oss, og vi har faktisk opplevd en stor oppdragsøkning fra både nye og gamle kunder som trenger digital assistanse. Og det må jeg si, det har vært veldig hyggelig å bli invitert «hjem» til kundene våre.

Digital strategi viktigere enn noen gang

Koronakrisen har virkelig understreket verdien av gode digitale løsninger og verktøy. Man kan jo spørre seg hvordan situasjonen hadde vært i Norge om vi ikke hadde kommet så langt i den digitale transformasjonen som vi har. Det som er helt sikkert, er at en god digital strategi er viktigere enn noen gang.

9bd98310 4c25 4c14 b3a6 7a8eb8c4eaba

Vi er bare tre tastetrykk unna

Vi har utviklet en booking-løsning som setter deg i kontakt med oss med bare tre tastetrykk, uansett når på døgnet det måtte være:

  1. Velg konsulenten du vil snakke med.
  2. Sjekk kalenderen for å se når vedkommende er ledig.
  3. Trykk på Reserver.

Sjekk ut den nye booking-løsningen her: booking.byte.no

Er du nysgjerrig på hva annet vi holder på med for tiden, kan du kikke på de nye nettsidene til Gilde, melde deg på et spennende seminar hos HR Norge eller gå på kunstauksjon hos Blomqvist.

Hilsen Trond Støfring

CEO, Byte

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: VMR – hele verdens møterom

VMR – hele verdens møterom