Byte blir Craft Verified Partner

Craft partner

I forrige uke ble Byte utnevnt til Craft Verified Partner av Pixel & Tonic, skaperne av Craft CMS.

Dette betyr at vi tilfredsstiller Pixel & Tonics strenge kvalitetskrav etter at de har gjort tekniske analyser av koden vår og snakket med kunder av oss. Det er bare sju Craft Verified Partners i hele Europa, og Byte er ett av to selskaper i Norge som har oppnådd denne statusen.

Lurer du på hvorfor vi har valgt Craft CMS som vår anbefalte plattform, kan du lese frontend-utvikler Bjørn Kamfjords forklarende blogginnlegg: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn WordPress.

Screen Shot 2020 08 17 at 13 43 34

Kakebaking og smakfulle nettsider

De siste månedene har vært preget av et visst virus, men for oss har de også vært preget av mye arbeid med spennende prosjekter. Blant annet har vi jobbet sammen med minkake.no for å gjøre det enklere for folk flest å bake kake på nettet (!), og vi har gjennomført første fase av Norturas digitale transformasjon. Og ja, begge løsningene er selvfølgelig designet og kodet i Craft CMS.

Ta en Craft-prat?

Er du nysgjerrig på hva Craft CMS kan gjøre for deg, er vi bare tre tastetrykk unna. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn på vår bookingløsning og

  1. velge konsulenten du vil snakke med
  2. sjekke kalenderen for å se når vedkommende er ledig
  3. trykke på Reserver

Service med overlegen responstid

Som kunde i Byte har du en SLA (Service Level Agreement)avtale, den gjør at vi kan kalibrere servicenivået mer nøyaktig slik at du får den løsningen som er riktig for akkurat deg. Du har full oversikt over responstid og tilgjengelighet.

Vi ber vi deg sende inn saker til kontakt@byte.no om du vil at de skal reguleres av SLA.

Hilsen Trond Støfring
CEO, Byte

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?

Artikkel: VMR – hele verdens møterom

VMR – hele verdens møterom