Byte er Craft Verified Partner

Craft partner

Vi innrømmer det gjerne: Vi er skikkelig stolte over å ha fått status som Craft Verified Partner. Og ja, vi føler faktisk for å skryte litt.

Hva er greia?

Det er vanskelig å bli Craft Verified Partner. Skikkelig vanskelig. Faktisk er det så vanskelig at det kun finnes sju verifiserte partnere i hele Europa, og nå er vi en av dem. For å oppnå denne statusen må du finne deg i at Pixel & Tonic, skaperne av Craft CMS, gjennomgår og analyserer både kodene og arbeidsprosessene dine ned til minste detalj. Og at de snakker med kundene dine. Uten at du vet det. Det er som å ha en eksamen du ikke vet at du tar.

Derfor er det å bli Craft Verified Partner både en enorm anerkjennelse av vårt målrettede arbeid med å bli en av bransjens beste i faget vårt og en god følelse av at vi har de beste folka bak tastaturet.

Hva er det som er så bra med Craft CMS?

Vi har valgt Craft CMS som vår anbefalte publiseringsløsning av mange grunner, og de viktigste kan du lese i frontend-utvikler Bjørn Kamfjords forklarende blogginnlegg: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn WordPress.

Først og fremst er det fordi at Craft CMS gir oss full kreativ frihet når det gjelder både koding og design, og fordi vi oppriktig mener at det er den mest lønnsomme løsningen for kundene våre over tid. Det er enkelt å administrere, fullstendig skalerbart og har topp sikkerhet og god tilgang på support og faglig støtte.

Er du nysgjerrig på Craft CMS eller bare har lyst til å høre hvor mange ordspill vi greier å lage med navnet når vi snakker om løsninger (Craft-tak for nettsidene dine, Craftig forbedring av funksjonalitet, bedre prosessor-Craft osv.), er det bare å ta kontakt.

Artikkel: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Artikkel: Våre venner robotene

Våre venner robotene

Artikkel: Ja, jeg er en integrasjonsnerd

Ja, jeg er en integrasjonsnerd