Vi lager intranett som faktisk fungerer.

Intranett

Skjermbilder fra intranettet som vi har utviklet for NGI. Se prosjekt

Et godt intranett er gull verdt fordi det effektiviserer kommunikasjon og skaper fellesskap. Et dårlig intranett er nøyaktig det motsatte. Derfor lager vi bare gode intranett.

Stikkord: brukervennlighet

Et intranett har én funksjon: Det skal stimulere til kommunikasjon og samhandling i bedriften. Økt effektivitet og bedre prosesser er typiske mål, og da er brukervennlighet det store stikkordet. Gjennom å kartlegge brukeroppgaver og bedriftens behov lager vi intuitive løsninger på de ansattes premisser, slik at bedriftens mål med satsingen blir nådd. Universell utforming og enkelt vedlikehold er selvfølgelig en del av leveransen, og med vår døgnåpne support er du sikret funksjonalitet alle dager, hele året. 

Det er DITT intranett

I Byte bygger vi alle intranett fra grunnen av, slik at vi er sikre på at det intranettet du får, svarer på akkurat dine behov. Standardiserte løsninger har ofte mye innebygd funksjonalitet som du ikke trenger eller bruker, og som derfor er mest egnet til å skape irritasjon og frustrasjon. Resultatet blir ofte at intranettet ikke blir brukt, og at investeringen er penger ut av vinduet.   

Hydro Intranett - Infintive Aluminium

Skjermbilder fra intranettet som vi har utviklet for Hydro. Se prosjekt »

Tre gode grunner til å velge intranett fra Byte:


  1. Økt produktivitet
    Et intranett fra Byte reduserer pairarbeidet og øker produktiviteten ved at de ansatte kan kommunisere med hverandre, laste ned dokumenter og utføre oppgaver rett i nettleseren, uansett hvor de befinner seg.
  2. Hjelp til innholdsstrategi
    Et velfungende intranett trenger kontinuerlig oppdatert innhold av god kvalitet. Vi hjelper deg med å legge en realistisk plan for oppdatering av innhold og hvordan du gjør det. Vi kan også være behjelpelige med å produsere det konkrete innholdet, både tekst og visuelt innhold.
  3. Vedlikehold
    Vi forlater deg ikke selv om lanseringen av intranettet er over. Vi videreutvikler kontinuerlig funksjonaliteten og implementerer eventuelle nye funksjoner fortløpende.

Webstandarder

Vi følger de siste webstandardene fra W3C og universell utforming, også når vi utvikler intranett.

Referanser

Vi har laget intranett for blant andre NGI, Help forsikring og Nordberghjemmet.