En smart nettbutikk skaper lojale og fornøyde kunder.

Nettbutikk fra Byte

Vi designer og utvikler komplette nettbutikker med Craft Commerce eller Magento.

En nettbutikk er akkurat som en vanlig butikk: Det er slag på kassa som teller. Derfor må den tilby en god og oversiktlig kundereise, være enkel å administrere og ikke minst ha en enkel og praktisk betalingsløsning.

Starte nettbutikk? Den må innfri!

Nettet er brutalt for en butikkeier. Konkurrentene dine er bare ett klikk unna, selv om de befinner seg på andre siden av jorden. Kundene dine er informerte og kritiske og nøler ikke med å velge en annen om du ikke innfrir. Og da har vi ikke engang nevnt GDPR. 

Macbook Case Sample Lundhags Desktop
Iphone Case Sample Lundhags Mobile

Nettbutikk for Lundhags.

Kundereise på første klasse

Nettkunder er bortskjemte. De er vant med alltid å få det de peker på, og har null tålmodighet med butikker som ikke lever opp til forventningene deres. På den andre siden føler de lojalitet og tillit overfor nettbutikker som har god informasjon, tiltalende design og problemfri betaling. Som kjenner dem igjen når de kommer på besøk, og som husker hva de liker. La oss hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan tilby kundene dine en kundereise på første klasse. 

Den gode shoppingopplevelsen

En god nettbutikk er et sted hvor besøkende finner det de leter etter, raskt og effektivt, og samtidig får en god opplevelse. God arkitektur, spennende innhold og enkle kjøpsprosesser er viktige elementer i en slik opplevelse. Det samme er universell utforming og effektiv interaksjonsdesign. Vi hjelper deg med alt dette, slik at dine kunder kommer tilbake til deg. Og at du kommer tilbake til oss. 

Swix Smoretips

Innhold som engasjerer: Få smøretips fra Swix basert på lokasjon.

Integrasjoner som gjør nettbutikken din smartere

Selv om du har verdens flotteste design, spennende vareutvalg og kundebehandling i stjerneklassen, hjelper det lite om du ikke leverer. Vi hjelper deg med integrasjoner som viser lagerstatus, tilgjengelighet, forventet leveringsdato og alle kostnader forbundet med kjøpet. Dermed får verken du eller kundene dine noen ubehagelige overraskelser, og grunnen er lagt for et langt og lønnsomt kundeforhold.  

Innhold er alt

I en nettbutikk er god og relevant informasjon avgjørende. Oppleves «butikkhyllene» som glisne, informasjonen som mangelfull og betalingsløsningen som forvirrende, kan du like godt selge domenet ditt først som sist. Vi hjelper deg med å skrive appellerende produkt-tekster og skape spennende visuelt innhold som øker salg og lojalitet. 

Macbook Case Sample Swix Desktop
Iphone Case Sample Swix Mobile

Nettbutikk og nettsted for Swix.

Ingen nedetid og rask ytelse

Vi sørger for at nettbutikken din er åpen døgnet rundt, hele året! Vi oppdaterer og oppgraderer jevnlig, slik at kundene dine aldri kommer til stengte dører.

  • Nødvendige sikkerhetsoppdateringer
  • Designforbedringer basert på vår fagkompetanse, analyse og A/B-testing
  • Kampanjegjennomføring og rådgivning

Velkommen tilbake

Kunder som blir godt tatt vare på, kommer igjen. Og igjen. Ved hjelp av smarte brukerprofiler kan kundene enkelt gjenta bestillinger, ha oversikt over fakturaer og se status på leveringen. På den måten bygger du langsiktige kundeforhold fordi kundene føler seg godt ivaretatt samtidig som du får verdifull kunnskap du kan bruke i kundepleie. 

Vi sørger for at nettbutikken din er åpen. Døgnet rundt, hele året!

Smidige betalingsløsninger

Vi hjelper deg med å utvikle en smidig betalingsløsning som fungerer på mobil, nettbrett og desktop. Vi har erfaring med både Dibs, Nets, PayEx og Klarna.

Plattformer

Vi utvikler netbutikker med Craft (Craft Commerce) og Magento.

Forretningssystemer

Byte har vært i front når det gjelder digitale løsninger og tjenester siden 2005 og har levert prosjekter med en rekke ulike integrasjoner mot forretningssystemer:

Visma, Mamut, Navision, SAP, Axapta, 24SevenOffice, SuperOffice, HubSpot og AD.

Webstandarder

Vi følger de siste webstandardene fra W3C og ivaretar alle krav til sikkerhet for betalingsløsninger.

Referanser

Vi har blant annet laget nettbutikker for Magne Landrø, Swix, Ulvang og Lundhags.