Aker ASA

Her har vi levert: Nettside, Support/SLA og Drift og hosting

Nettsted: https://www.akerasa.com/

Vi skapte et IR-nettsted med fokus på nøkkeltall og kunnskaps- og informasjonsformidling. Produktiviteten og kvaliteten på deres redaksjonelle arbeid er økt som følge av kvaliteten på nettstedet.

Aker ønsket å presentere alle virksomhetene hvor de har eierhandler, samt utvikle en innholdsrik og god plattform for investor relations og børsinformasjon. I tillegg ønsket de å fortelle historien om den tradisjonsrike virksomheten til Aker på en god og spennende måte.

forside

Byte kom raskt opp med en god idé og leverte i henhold til tidsplan og budsjett. Våre nye hjemmesider er et stort løft for Aker.

Marit Hval, webredaktør ved Aker ASA

Vi valgte å løfte frem kvartalstallene ved hjelp av en egen seksjon hvor deler av rapporten blir publisert, samt interaktive grafer på forsiden. I tillegg ble det blant annet utarbeidet en investor briefcase, et dokumentsenter og en aksjekalkulator.

Screen Shot 2016-08-05 at 16.22.05

Integrasjoner mot Oslo Børs

Vi satte opp en integrasjon mot Oslo Børs for å hente Akers aksjekurs og VEK (verdijustert egenkapital) som er et viktig parameter for Akers investorer. I tillegg sørger integrasjon mot Hugin for automatisk publisering av børsmeldinger, slik at nettstedet skal være enkelt å vedlikeholde.

aksjer
Responsiv design

Vi ga nettsiden reponsivt design for å sikre god tilgjengelighet på alle enheter. Vi laget et design som var moderne, samtidig som det fremhevet Akers verdier som en av Norges mest tradisjonsrike virksomheter.

Den anerkjente publiseringsløsningen eZ publish ble implementert for å sørge for god og sikker publisering av innhold i alle kanaler.

Aker ASAs nettsider ble kåret til årets beste nettsted for børsnoterte selskaper i Farmandprisen 2013. Les vårt blogginnlegg om prisen.

Om Aker ASA

Aker ASA er et norsk industrikonsern med røtter tilbake til 1841. Aker forener industriell kompetanse og finansiell styrke. Som aktiv eier har Aker som mål å være en motor i utviklingen av industriselskaper.

Per mai 2012 var Aker ASA den største eieren i syv børsnoterte selskaper med en samlet arbeidsstyrke på over 30 000 medarbeidere i mer enn 30 land.

Akers eierengasjementer er konsentrert om sektorene olje og gass, fiskeri/marin bioteknologi og finans. Deres virksomheter er konsentrert om sektorene olje og gass, fiskeri/marin bioteknologi og finans.

X