Bio-Byte, Ice og flere ansatte

Bio byte

Våren er tid for ny vekst, og slik sett skiller ikke Byte seg særlig fra en tulipanløk. For akkurat som det spirer og gror utendørs så vi nesten kan høre det, vokser også Byte, både når det gjelder nye kunder og nye ansatte. Og nå har vi tatt med oss våren inn!

Velkommen til bio-Byte

Forskningen er entydig: Grønne planter på kontoret har positiv effekt på blant annet inneklima, produktivitet, kreativitet og trivsel.

Derfor har vi sammen med Tropisk design fått på plass 64 planter, et halvt tonn jord og dagslyslamper, og effekten har ikke latt vente på seg: Selv de mest hardnakka naturskeptikere (og dem er det faktisk en del av i programmerer-miljøer) anerkjenner våre grønne venners positive påvirkning på både humør og overskudd.

For deg som kunde betyr dette at du kan se frem til enda bedre løsninger fra Byte, levert av friske og blide folk som lukter svakt av jungel.

Byte tønsberg

Byte vokser i Oslo og Tønsberg

Det er ikke bare grønne planter som vokser og trives hos Byte. Også våre ansatte liker seg på jobben, og nå har vi blitt enda flere! Etter at vi søkte etter nye folk til Tønsberg-kontoret før jul, har vi rekruttert flinke folk til både Tønsberg og Oslo. Dermed er vi enda bedre rustet til å hjelpe både gamle og nye kunder med å lykkes i den digitale transformasjonen.

Markus ice

Ice, Ice, baby

Apropos nye kunder: I Byte er vi naturligvis like glade i alle kundene våre, enten de er et storbyuniversitet som OsloMet eller et tradisjonsrikt auksjonshus som Blomqvist. Likevel må vi innrømme at vi tok et par dansesteg fra nittitallet, da vi undertegnet kontrakten med Ice Group. De er innovative, dyktige og ikke redde for de som er større enn seg, og etter vår mening er Ice det mest spennende mobilselskapet i markedet i dag.

Craft

Enda en grunn til å like Craft

En av grunnene til at Ice Group valgte Byte, er at Craft er vår foretrukne publiseringsløsning. Vi har sagt det før og sier det igjen: Ingen andre CMS er like lette å administrere, enkle å oppdatere og intuitive som Craft. Derfor registrerer vi med glede at flere og flere virksomheter nå oppdager fordelen med å bruke Craft som publiseringsløsning. Verden går med andre ord fremover.

Er du nysgjerrig på hvorfor Craft sannsynligvis er den beste løsningen også for deg, eller hvilke andre ting Byte kan hjelpe deg med, er det bare å ringe Trond. Men ikke putt på en femmer. Nye Bio-Trond henter nemlig nå sin energi fra osmose og rent vann.

Shuffleboard

Kunde eller fan?

I Byte sier vi at vi ikke skal ha kunder, vi skal ha fans. Hårete som bare det, nesten på grensen til harry, men det er i det minste et veldig tydelig ambisjonsnivå.

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?