Keep calm and Byte on

Virus 4835301 1280

Vi er alle påvirket av koronaviruset, og Byte er ikke et unntak.

Vi forholder oss til Helsedirektoratets retningslinjer og er proaktive med tanke på å opprettholde normal kapasitet i tiden som kommer.

Alt fungerer som det skal

Ett av tiltakene vi gjennomfører, er at alle ansatte jobber hjemmefra via vår infrastruktur, og etter en beredskapstest i går er vi trygge på at alle systemer og tilganger fungerer som de skal. De som av ulike årsaker må være på kontoret, oppfordres til å unngå offentlig transport og andre potensielle smittepunkter, og alle møter gjennomføres via Bytes VMR (Virtual Meeting Room).

Vi kommer derfor til å opprettholde full kapasitet i overskuelig fremtid, også når det gjelder vår support som er åpen hele døgnet, alle dager.

Hilsen Trond Støfring
CEO, Byte

382d1d36 9dad 4f19 9c25 1c964efe9325

Gratis lån av virtuelt møterom (VMR)

Apropos vår VMR, så tilbyr vi nå de av kundene våre som ikke har en god VMR-løsning selv, gratis booking av virtuelle møterom for egne møter. Vi har et lite forbehold om ledig kapasitet, men vi tenker og tror at vi skal ha rom til alle. Bare ta kontakt om du har behov for dette.

Vi skal stå han av

Når nå koronakrisen er et faktum, må vi alle ta ansvar for egen og andres helse. Vi må være forberedt på at det kan ta lang tid før vi er tilbake til normalen, og at det kommer til å få store konsekvenser for både næringsliv og samfunnet generelt.

7a559c16 149c 4969 b2a6 16a76c0846c3

Likevel er jeg optimistisk, fordi vi har sett før at når det stormer som verst, så står vi sammen om å komme oss gjennom krisen. La oss derfor alle slutte opp om dugnaden helseministeren ber om, og samarbeide om å finne gode løsninger for å dempe effekten av krisen.

Har du spørsmål eller trenger en egen oppdatering, er det bare å ta kontakt med meg på telefon 09993.

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?