Oppsummering og sommerhilsen fra Byte

Sommerhilsen

God sommer!

Når vi i Byte nå tar en velfortjent sommerferie, er det etter nok et intenst år i digitaliseringens tjeneste. Nye kunder har kommet til, og det er alltid stas, men det er spesielt gledelig at så mange av kundene våre gir oss fornyet tillit, gang etter gang, år etter år. Nå ser vi frem til lange, late sommerdager der humla både kan suse og konsumeres i dertil egnede glass. Men først en liten sommerhilsen.

Wearedevelopers

Achtung Berlin!

Digitaliseringen foregår i en rasende fart, og det er om å gjøre å henge med i svingene. Derfor dro vi til verdens største utviklerkonferanse, WeAreDevelopers, som gikk av stabelen i Berlin i mai, for å oppdatere oss på hva som skjer i bransjen vår, og hva som venter rundt neste sving. Her deltok vi blant annet på Gitlabs workshop for å lage bedre webapplikasjoner og lærte mer om hvordan vi kan benytte AI og automatisering på smarte måter for kundene våre. Les Dennis’ reisebrev her.

Byte Fasaden 12

Oppsummering Q2

Skal vi se, hvor skal vi begynne? Det siste halvåret har vært så fullt av spennende prosjekter at vi faktisk står i fare for å glemme noen når vi skal oppsummere årets første halvdel.

De nye nettsidene til OsloMet er allerede tatt i bruk av storbyuniversitetets studenter og stab, det samme er det nye autorisasjonssystemet for Verdipapirforetakenes Forbund. For Blomqvist er vi i full gang med å skape Nordens råeste auksjonsløsning, og nye (og om vi skal si det selv: banebrytende) løsninger for HR Norge er også under utvikling. Vi fortsetter den digitale forretningsutviklingen for Latter på Aker brygge og er godt i gang med et prosjekt for ICE. At vi hele tiden får nye utfordringer fra Aker-systemet, og at Nortura vil ha oss med i utviklingsprosjektene sine, er blitt en del av hverdagen. Min spådom er at det ikke blir kjedelig etter sommeren heller.

Heldigvis har vi også vokst i antall medarbeidere og har ansatt flere dyktige utviklere og konsulenter i både Oslo og Tønsberg, så vi er bedre rustet til å bistå bedrifter og organisasjoner i å profitere på den digitale transformasjonen enn noen gang.

Gjøvik oslo

Jeg skal være forsiktig med lovnader om å sykle Gjøvik-Oslo eller spise hatten min om ikke årets andre halvdel også byr på krevende og morsomme utfordringer for Byte – slike ting har før gått galt for smartere folk enn meg. Men så pass kan jeg si: Om ikke Byte til jul kan se tilbake på et godt år med god utvikling både faglig og økonomisk, skal jeg i alle fall vurdere å begynne på spinning.

Og med det vil jeg ønske alle eksisterende og nye kunder en flott sommer, og benytte anledningen til å sitere fra Einar Skjæraasens dikt om sommeren, Juninatt:

Og det er juninatta
høgt over skog og fjell.
Og det er grøne lunder
der mørket itte fell.
Og itte får je sova
og itte vil jeg hell.

Sommerlig hilsen

Trond Støfring
CEO - Partner

PS!

Selv om vi kjører med redusert bemanning i juli, får du som alltid svar på dine henvendelser 24/7 på 09993.

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?