Nortek - Nettsider som tar bølgen.

Nortek Case Hero

Nortek leverer avanserte sensorer for måling av bevegelser i vann, som bølger og strøm. Produktene deres brukes til så forskjellig ting som bølgekraftverk, måling av biomasse og navigering under vann. Sammen med designbyrået Unfold lagde vi en funksjonell side der Norteks løsninger står i sentrum.

Utfordring

Norteks gamle nettsider var akkurat det: gamle. De trengte derfor et realt løft både visuelt og innholdsmessig. De trengte også et publiseringssystem (CMS) som gjorde det enkelt å publisere nytt innhold. 

Resultat

Vi lagde en løsning basert på Craft CMS – et publiseringssystem som er enkelt, intuitivt og skalerbart – og integrerte løsningen med HubSpot CRM. På den måten blir det enkelt for Nortek å håndtere alt fra salg og kundepleie til publisering av nytt innhold. 

Macbook Nortek Case Desktop
Iphone Nortek Case Mobile

Mer enn en nettbutikk

Norteks nye nettsider er i tillegg til å være en nettbutikk også en plattform for kunnskap og informasjonsdeling. Artikler, case-studier og en egen wiki, Nortec Wiki, gjør nettsiden til et ressurssenter der kunder og andre interesserte finner informasjon, samtidig som potensielle kunder finner riktig verktøy og konkrete produkter. 

Screen Shot 2018 01 31 At 15 12 14

Søk gjør det lettere å finne riktig svar fortest mulig.

Avansert teknologi, avanserte spørsmål

For Nortek, som utvikler svært avanserte instrumenter til bruk under ofte ekstreme forhold, er en velfungerende FAQ-side svært viktig. Vi utviklet et eget system som ikke bare ga Nortek god oversikt over hva kundene deres lurer på, men også hvilke spørsmål og svar de ikke synes er til hjelp. 

Screen Shot 2018 02 01 At 17 10 46

FAQ'en kan besvares i administrasjonspanelet.

Avansert kontroll

Om noen ikke finner det de lurer på i FAQ, går det automatisk en e-post til Nortek. Dermed kan Nortek plukke opp de som krever litt mer assistanse, og veilede dem mer grundig. På den måten forebygger de misnøye og frustrasjon og snur en potensielt negativ kundeopplevelse til en positiv i stedet. 

Screen Shot 2018 01 31 At 15 12 01

Håndtering av software er oversiktlig for både Nortek og kunden.

Smarte koblinger

Med mange produkter, og enda flere software-versjoner blir det fort uoversiktlig og vanskelig å finne riktig nedlastning. Ved å knytte faktiske produkter og software sammen kan vi enkelt søke opp og filtrere riktig software opp mot kundens produkter.

Screen Shot 2018 02 01 At 16 33 22

Integrasjoner skaper salg

Med integrasjoner rett i HubSpot er det enklere enn noen gang å kontakte Nortek og diskutere hvilke produkter som passer en gitt oppgave. På få minutter kan en potensiell kunde se gjennom og velge produkter. Trenger de hjelp, kan de kontakte Nortek rett fra produktsiden.