NGI Sannkassen - Smart intranett på farten.

Ngi Intranett Hero

Når du har medarbeidere i både Norge, USA og Australia som i tillegg konstant er på farten, sier det seg selv at det kan være utfordrende å holde alle oppdatert og på nett samtidig. Med andre ord en perfekt jobb for Byte.

En utfordrende kunde 

Norges geotekniske institutt (NGI) jobber med jord, stein og vann i alle former. Siden oppstarten på femtitallet har de opparbeidet seg ekspertise som er etterspurt fra Bodø til Bhutan, og har i dag verden som sitt hjemmemarked. De har kontorer i Oslo og Trondheim, datterselskaper i USA og Australia samt en forskningsstasjon på Strynefjellet. Det hører også med til historien at konsulentene deres trives best blant nevnte jord, stein og vann enn på et kontor og er så å si alltid på farten, ofte på steder med dårlig tilgang til nett og kommunikasjon.

Verktøy, ikke intranett

Etter hvert som vi arbeidet på prosjektet, skjønte vi at NGI ikke trengte et standard intranett, men et verktøy som var fleksibelt, enkelt og effektivt nok til at det kunne brukes like godt om du befant deg på hovedkontoret i Oslo, i en båt på Lago Maggiore eller ved en oljebrønn utenfor Texas. Denne innsikten gjorde at vi konsentrerte oss om å lage en dynamisk og åpen løsning med stor grad av brukerstyring.

Løsningen

Byte utviklet et feed-basert intranett der mini-programmer (widgets) gir brukerne rask og direkte tilgang til innhold fra forsiden. Systemet kan skreddersys til hver avdeling der lederen er "redaktør" og legger opp relevant og fagspesifikk informasjon for sine medarbeidere.

Løsningen fungerer like godt på desktop og mobil, og gir brukerne tilgang på relevant informasjon på en rask og data-effektiv måte.

La oss ta en prat

Vil du også lage en digital tjeneste som virkelig skaper resultater? Kontakt oss for å diskutere dine digitale behov og utfordringer!