VMR – hele verdens møterom

Hjemmekontor med barn

Det er ikke til å komme fra at vi lever i utfordrende tider, men heldigvis har vi gode digitalehjelpemidler til å takle utfordringene.

For eksempel har vi i Byte stor glede og nytte av våre virtuelle møterom(VMR), der vi gjennomfører alt fra oppstartsmøter til workshoper. På den måten opprettholder vi alle våre SLA-forpliktelser og kan levere med samme høye kvalitet som tidligere.

Blant annet lanserer vi snart tre helt nye løsninger for Nortura og sørger for at OsloMet har all den kapasiteten og funksjonaliteten de trenger i det som er en svært krevende tid for dem. Den største forskjellen fra tidligere er at vi nå gjør dette samtidig som vi er barnehagebestyrere og hjemmeskolelærere …

Så pust med magen, og ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis det er det noe du lurer på eller trenger hjelp til.

For én ting endrer seg ikke i denne endringens tid: Vi er der for deg 24/7.

Hilsen Trond Støfring

CEO, Byte

Tips: Ønsker du enterprise-løsning på VMR-løsningen vi bruker, kan du snakke med Stein Arne Skartveit (40 00 89 04) hos Kinly. Hils fra Byte.

PS: Om hjemmekontoret trenger å fiffes litt opp, kan vi varmt anbefale Blomqvist Nettauksjon. Der er det noe for enhver smak og lommebok, noe vi vet fordi det er vi som har utviklet løsningen deres :-)

Macbook Screenshot 2020 03 27 at 06 31 03
Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?