Norwaco.no - Fra ansiktsløft til makeover.

Norwaco

Organisasjonen Norwaco sørger for at mennesker som jobber med lyd og levende bilder har klare avtaler og rettigheter når arbeidene deres brukes og vises frem.

Kommuniserere klart og tydelig

Norwaco jobber med et komplisert område som ofte inkluderer internasjonale lovtekster og et uoversiktlig regelverk med mange interessenter. Da er det desto viktigere at man har en nettside som kommuniserer klart og tydelig.

Mye informasjon på ett sted

Norwacos eksisterende nettsider hadde svært mye informasjon som var vanskelig tilgjengelig for besøkende, både hva gjaldt grensesnitt og språk. Det ble derfor raskt klart for oss at selv om de ba om et ansiktsløft, var det en total makeover de trengte.

Ved hjelp av publiseringssystemet Craft CMS, som gir en fleksibel og skalerbar løsning det er enkelt å oppdatere og vedlikeholde, laget vi en nettside med et lett og tiltalende uttrykk samtidig som vi forenklet navigasjonen. I tillegg ble alle tekster ble skrevet om.

Macbook Norwaco Case Desktop
Iphone Norwaco Case Mobile

Et godt samarbeid

Byte har både designet og programmert hele løsningen, mens Norwaco selv har stått for innholdet. Totaltekst bidro med tekst som gjør nettsiden lettlest og forståelig, selv om innholdet er komplisert.

La oss ta en prat

Vil du også lage en digital tjeneste som virkelig skaper resultater? Kontakt oss for å diskutere dine digitale behov og utfordringer!