Småbiter

Byte Insider – Digitale stalltips for morgendagens vinnere

Controller

Byte Insider er et tilbud til kunder som ønsker å være helt oppdatert, og aller helst i forkant, når det gjelder den digitale transformasjonen og hvordan den påvirker virksomheten deres.

Som Byte Insider kan du booke eksklusive fagmøter eller workshoper i våre lokaler på Aker Brygge og ta med deg alle i bedriften som du tenker trenger å oppgradere hodet sitt.

Slik blir du Byte Insider

Send oss en liste over det du vil at vi skal ta opp, for eksempel GDPR (et must for alle!), smartere nettbutikker, intelligent automatisering og/eller hvordan gjennomføre et vellykket digitaliseringsprosjekt. Du bestemmer også lengden på møtet – 2, 4 eller 6 timer, og så foreslår vi et opplegg for deg basert på de opplysningene du har. 

Etter dette avtaler vi tidspunkt og agenda, og vi kan garantere deg at de timene vi tilbringer sammen, vil være verdifulle og sannsynligvis få konsekvenser for hvordan dere jobber med digitalisering i fremtiden. 

Høres dette interessant ut, kan du sende oss en e-post og fortelle oss hva utfordringene dine er, hvor lenge du har lyst til å holde på, og hva du ser for deg skal være resultatet. Eller så kan du ringe Trond Støfring på 09993. Han tar alltid telefonen.

Artikkel: Det digitale vannskillet

Det digitale vannskillet

Ved utgangen av fjoråret spådde vi at 2018 kom til å være et slags digitalt vannskille, og at advarslene om følgene av å ikke henge med vill...

Artikkel: Digitalt oljeeventyr

Digitalt oljeeventyr

Når du skal drive oljevirksomhet i Ghana, er du avhengig av en nettløsning som bare funker.

Artikkel: Enklere hverdag for Akastor ASA

Enklere hverdag for Akastor ASA

Akastor er et investeringsselskap innen oljeservice med et fleksibelt mandat for aktivt eierskap og langsiktig verdiskaping.