Småbiter

Byte Insider – Digitale stalltips for morgendagens vinnere

Stalltips2

Byte Insider er et tilbud til kunder som ønsker å være helt oppdatert, og aller helst i forkant, når det gjelder den digitale transformasjonen og hvordan den påvirker virksomheten deres.

Som Byte Insider kan du booke eksklusive fagmøter eller workshoper i våre lokaler på Aker Brygge og ta med deg alle i bedriften som du tenker trenger å oppgradere hodet sitt.

Slik blir du Byte Insider

Send oss en liste over det du vil at vi skal ta opp, for eksempel GDPR (et must for alle!), smartere nettbutikker, intelligent automatisering og/eller hvordan gjennomføre et vellykket digitaliseringsprosjekt. Du bestemmer også lengden på møtet – 2, 4 eller 6 timer, og så foreslår vi et opplegg for deg basert på de opplysningene du har. 

Etter dette avtaler vi tidspunkt og agenda, og vi kan garantere deg at de timene vi tilbringer sammen, vil være verdifulle og sannsynligvis få konsekvenser for hvordan dere jobber med digitalisering i fremtiden. 

Høres dette interessant ut, kan du sende oss en e-post og fortelle oss hva utfordringene dine er, hvor lenge du har lyst til å holde på, og hva du ser for deg skal være resultatet. Eller så kan du ringe Trond Støfring på 09993. Han tar alltid telefonen.

Artikkel: Ingen liker egentlig butikker

Ingen liker egentlig butikker

Folk vil jo ha vanlige butikker, ikke sant? De liker jo å tusle rundt og kjenne på varene, slå av en prat med kassadamen og i det hele tatt ...

Artikkel: Skru av snooze-knappen!

Skru av snooze-knappen!

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Har du sovet i timen og har derfor ikke en god plan for netthandel, må du våkne nå. Og til dere s...

Artikkel: Digital by default

Digital by default

Det første du må forstå når det gjelder digital strategi, er at du har en – enten du vil eller ei.