Småbiter

Bytt buss for tog med Byte

Image From I Os

Når vi ser ut av vinduet på vårt nye kontor på Stasjonen i Tønsberg, ser vi ned på de som pendler til og fra Oslo. Trengt sammen, tett i tett på plattformen, klamrer de seg til kaffe i pappkrus, mens de venter på toget som kanskje kommer. Og når beskjeden om buss for tog kommer over høyttaleren, skjenker vi oss en kopp kaffe til. I ordentlige krus.

Et uhøytidelig regnestykke viser at om du bor i Tønsberg og jobber i Oslo (200 dager i året / 1,5 timer hver vei), bruker du 600 timer i året på pendling. Eller 16 fulle arbeidsuker. Og det er vel tid du strengt tatt kunne brukt på en bedre måte, uansett hvor mange rosinboller og pappkrus med kaffe NSB kompenserer forsinkelsene sine med?

Img 20181025 114754

Buss, tog, bil eller til fots - du kommer ikke mer sentralt i forhold til kommunikasjon.

Kom til Byte istedet

Som for eksempel å jobbe hos design- og teknologiselskapet Byte i Tønsberg. Vi holder til på Stasjonen (jepp, den Stasjonen) i splitter nye lokaler med 400 m2 terrasse på taket og topp teknisk standard på alt fra nettlinjer til ventilasjonsopplegg.

Kantinen vår, hvor vi spiser lunsj hver dag, er gourmetrestauranten til stjernekokkene Stian Floer, Anders Braathen, Even Ramsvik og Tom Victor Gausdal, og ligger i første etasje. Mange kaller dette Vestfolds råeste kontoradresse, men det er vi ikke helt enige i. Vi kaller den heller Vestfolds feteste kontoradresse.

Img 20181010 183048

Deilig mat på Restaurant Stasjonen

Hvorfor Byte?

Jobber du i Byte, jobber du med fremtiden. Vi er eksperter i digitalisering av tjenester med noen av Norges mest spennende merkevarer på kundelisten, og visjonen vår er at vi skal designe fremtidens digitale hverdag.

Derfor bør du begynne å jobbe i Byte:

  • Ansvar og tillit
    Blir du medarbeider i Byte, forventer vi at du, i tillegg til å være faglig briljant, er ambisiøs og selvstendig. Du får ansvar for egne kunder og prosesser, og du vi l oppleve at du har stor tillit hos både ledelse og kolleger.
  • Gode utviklingsmuligheter
    Hos oss får du svært gode utviklingsmuligheter. Ikke bare ved at du får ansvar og tillit, men også fordi vi forventer at du holder deg oppdatert og pusher grensene innen faget ditt.
  • Et selskap i vekst
    Byte har til nå kun hatt en liten tilstedeværelse i Tønsberg, siden hovedkontoret vårt ligger i Oslo. Men nå satser vi for fullt og skal doble staben i løpet av kort tid og trenger både utviklere og digitale designere. Siden du åpenbart er en oppvakt og ambisiøs fremtidig medarbeider, trenger vi ikke fortelle deg om fordelene ved å komme tidlig inn i et selskap i vekst ...
Image From I Os 2

Utsikten er ganske bra fra takterrassen på Stasjonen

Kom på besøk

Så om du er en av de som hver morgen ser lengselsfullt opp på det lune lyset fra Stasjonen mens du hutrende venter på toget som kanskje kommer, er du hjertelig velkommen på besøk.

Da kan vi jo prate om hva du tenker om fremtiden, og hvorfor vi skal ansette deg. Det verste som kan skje, er jo at du får en gratis kaffekopp. Og ja, du kan selvfølgelig også få kakao.

Artikkel: Reisebrev fra WeAreDevelopers

Reisebrev fra WeAreDevelopers

Europas største utviklerkonferanse, WeAreDevelopers, gikk av stabelen i Berlin torsdag 6. og fredag 7. juni, og Byte var selvfølgelig repres...

Artikkel: Det digitale vannskillet

Det digitale vannskillet

Ved utgangen av fjoråret spådde vi at 2018 kom til å være et slags digitalt vannskille, og at advarslene om følgene av å ikke henge med vill...

Artikkel: Digitalt oljeeventyr

Digitalt oljeeventyr

Når du skal drive oljevirksomhet i Ghana, er du avhengig av en nettløsning som bare funker.