Redd for roboter? Smart!

Redd For Roboter Smart Large

Kunstig intelligens og roboter vil prege nærings- og samfunnsliv de neste årene, og alle fremtidsrettede virksomheter har dette høyt på agendaen.

For eksempel utvikler DNB roboter som vil ta seg av 80 prosent av henvendelsene til storbanken innen 2020. Dette skjer nå, og det skjer raskt! Har du ingen strategi for dette, er det all grunn til å være nervøs.

Bli venn med robotene

Det er viktig å huske at selv om roboter og kunstig intelligens uten tvil vil bety smertefulle forandringer for mange, vil de også bety nye muligheter for de som vet å benytte seg av dem. For eksempel gir de ekstremt gode muligheter for å personalisere brukeropplevelser og bygge enda sterkere relasjoner til kundene dine.

Stikkord: personlig 

Ved å bruke kunstig intelligens og roboter kan du personalisere kundeopplevelser på en helt annen måte enn i dag. Smart datafangst vil gi deg mye rikere kundeprofiler, og sette deg i stand til å så å si forutse ønskene deres. På den måten blir du enda mer nyttig og relevant for dem, noe som igjen danner grunnlaget for langvarige og lønnsomme kundeforhold.

Vi er glade for at mange av Bytes kunder allerede er godt i gang med å tilpasse seg den nye virkeligheten, og vi merker stor pågang når det gjelder både rådgivning og systemutvikling. Vi står klare med noen av landets skarpeste hjerner til å hjelpe både private og offentlige virksomheter med å møte denne utviklingen på en god måte. Og ingen av oss er redde for roboter. 

Vi er ikke redde for roboter

Vi er glad for at mange av Bytes kunder allerede er godt i gang med å tilpasse seg den nye virkeligheten, og vi merker stor pågang når det gjelder både rådgivning og systemutvikling. Vi står klar med noen av landets skarpeste hjerner til å hjelpe både private og offentlige virksomheter med å møte denne utviklingen på en god måte. Og ingen av dem er redde for roboter.

Er du i tvil om forretningsmodellen din, eller om dine digitale flater er tilpasset den digitale transformasjonen som nå skjer? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning sammen.

Big Byte Breakfast – flyttet fra 4. mai til 24. august!

Jøss, det er snart mai! Vi har rett og slett så mye å gjøre i Byte om dagen at vi dessverre ikke rekker alt. Derfor har vi, i samråd med våre suverene foredragsholdere, komikere og crewet, flyttet BBB fra 4. mai til 24. august, samme tid og selvsagt på Latter. 550 plasser er allerede reservert, så det er ingen grunn til å vente med å melde deg på om du ikke allerede har gjort det.  

Artikkel: Byte er Craft Verified Partner

Byte er Craft Verified Partner

Artikkel: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Artikkel: Våre venner robotene

Våre venner robotene