God start på året og blogg om våre venner robotene

Helloquence 5f Nm Wej4t AA unsplash

Det nye tiåret har begynt som det forrige sluttet – med full fart i alle tjenesteområdene våre. Det er også derfor det første nyhetsbrevet i 2020 kommer først i mars. Døgnet har ikke mer enn tjuefire timer for noen av oss, og vi prioriterer alltid kundene først. Den som bare kunne være en robot som trengte verken mat eller søvn…

8b3899c1 5aa4 44ba 9b1f 84ffc8981abe

Vi er ikke roboter i Byte, men vi er ganske gode til å lage dem, noe både nye og eksisterende kunder profiterer på. Et godt eksempel er hvordan vi bruker roboter til å teste digitale løsninger. Dette er i utgangspunktet en ekstremt tidkrevende (les: dyr) prosess, der alle tenkelige og utenkelige utfall av en digital løsning må prøves ut for at den skal være optimal før lansering. Med en robot, derimot, programmert til å utføre endeløse kjedelige rutiner, sparer du både penger og tid. Dette kan du lese mer om i blogginnlegget til Dennis på Småbiter.


Derfor er ikke roboter eller automatisering noe vi skal frykte eller avvise. Som all annen teknologi har den ingen hensikt i seg selv, men er underkastet hva vi menneskene vil bruke den til. Derfor skal vi inkludere og integrere robotene i livet vårt. Vi er tross alt på samme lag.

Hilsen Trond Støfring
CEO, Byte

Moterom

Gratis lån av virtuelt møterom (VMR)

Mange bedrifter har i det siste fått merke de negative effektene av COVID-19, eller koronaviruset. Stengte fabrikker i Kina får vi i Byte ikke gjort så mye med, men vi kan i det minste minske de negative følgene av ansatte i karantene. Derfor tilbyr vi nå gratis lån av vår løsning for virtuelle møterom (VMR).

Ta kontakt med trond@byte.no - eller ring oss på 09993 - om dette er aktuelt for deg.

Funksjonell og fleksibel nettløsning for Aker Energy

Aker Energy ønsket en fleksibel nettløsning som var enkel å vedlikeholde, samtidig som den gjenspeilet selskapets internasjonale vekst. Valget falt på Byte og publiseringsplattformen Craft 3. Les kundehistorien her.

Artikkel: Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Unngå bøter etter GDPR-skjerpelse

Artikkel: Byte blir Craft Verified Partner

Byte blir Craft Verified Partner

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?