Enklere hverdag for Akastor ASA

Akastor Hero

Akastor er et investeringsselskap innen oljeservice med et fleksibelt mandat for aktivt eierskap og langsiktig verdiskaping.

Fleksible var dog ikke nettsidene de hadde, noe som resulterte i økte driftskostnader og frustrasjon hos administratorer og irritasjon hos brukerne av nettstedet. Derfor ønsket Akastor en leverandør som kunne gi dem en brukervennlig nettløsning som var enkel å administrere, og som også ville følge opp og sørge for at løsningen til enhver tid er optimalisert. Valget falt på Byte.

Riv ned og bygg opp

Byte fikk i oppdrag å rydde opp i den eksisterende strukturen og bygge opp en ny løsning. Vi brukte den prisvinnende publiseringsløsningen Craft CMS for å lage en smidig og effektiv brukerreise. Vi samarbeidet tett med Akastor underveis i prosessen for å skaffe oss innsikt og kvalitetssikre de ulike stegene.

Summen av dette gode samarbeidet har gitt Akastor en enklere hverdag siden all drift og support blir håndtert av Byte, med skreddersøm og fleksibilitet i alle ledd. Og det har gitt brukerne deres én mindre ting i verden å irritere seg over.

Vi takker for tilliten så langt og ser frem til et godt samarbeid videre.

Artikkel: Byte er Craft Verified Partner

Byte er Craft Verified Partner

Artikkel: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Artikkel: Våre venner robotene

Våre venner robotene