Investere i nettbutikk? Det er som oftest en no-brainer!

Status 2017 Ingen Nettbutikk Er Daarlig Butikk

Netthandel vokser dobbelt så mye som butikkhandelen.

Som teknologievangelist er det eventyrlige tider om dagen. Nordmenn netthandlet for 19,2 milliarder kroner, og gjennomførte mer enn 15 millioner nettkjøp i årets tre første måneder. Med denne farten vil netthandel trolig lande på rundt 90 milliarder i 2014.

Tall fra Virkes e-Handelsbarometer

Folk flest handler på nett fordi det er behagelig. På nettet handler vi når og hvor som helst, sparer tid, penger og får generelt et langt bredere produktutvalg. Vi vet ikke med sikkerhet hvordan verden ser ut i årene som kommer, men det er åpenbart at varehandelen vil fortsette å endre seg markant. Flere eksperter forventer at netthandel vil utgjøre opptil 40 prosent av all varehandel i Europa innen 2025.

Ekspresstjenester stadig viktigere

En større andel av handelen vil i framtiden gå via ekspresstjenester, altså levering påfølgende dag eller raskere. En av verdens største nettbutikker Amazon, skal etter planene bruke droner for å levere varer som er bestilt på nettet. Det høres jo helt science fiction ut, men det er nok et faktum at flere enn Amazon planlegger automatiserte, og forhåpentligvis også miljøvennlige, transportløsninger.

Amazon skal etter planene bruke droner for å levere varer som er bestilt på nett.

Kundereisen

Kundene dine forventer å være selvhjulpene med effektive og velfungerende bestillingsløsninger. Dette stiller store krav til hvordan vi organiserer oss, hvordan vi definerer kundereisen, og hvordan vi anvender design og teknologi for å skape brukeropplevelser som realiserer gevinster.

Nesten alle handler på nett

Hver fjerde nordmann har handlet på nett opptil ti ganger de siste tre månedene. Og vet du hva? De foretrekker faktisk norske nettbutikker! Nordmenn er i den digitale verdensklassen. Analoge kjøpmenn og tjenestetilbydere som ikke tar innover seg disse endringene, vil forsvinne. De som derimot benytter muligheten, er nærmest garantert suksess.

En no-brainer?

Ja, det er åpenbart at de fleste bedrifter, enten ved å investere i nettbutikk eller riktig digital synlighet, vil ha flere gevinster enn de som ikke gjør noe som helst.
Tror du, som oss, at din omsetning kan øke med mer enn 2 % om du investerer i nettbutikk fra Byte?

Artikkel: Byte er Craft Verified Partner

Byte er Craft Verified Partner

Artikkel: Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Fem grunner til at Craft CMS er bedre enn Wordpress

Artikkel: Våre venner robotene

Våre venner robotene