Nyhetsbrev

Bortskjemte forbrukere og skismurning med globoid

Paaske

Et frynsegode jeg setter stor pris på med denne jobben, er at jeg kan bruke mye tid i nettbutikker og kalle det research. Under mottoet «det er bedre å lære av andres feil enn av egne», klikker jeg meg gjennom nettbutikker fra inn- og utland. Funnene mine burde vekke interesse langt utenfor regnskapskontoret mitt.

Les innlegg

En Handelsreisendes Doed Web

En handelsereisendes død

I klassikeren En handelsreisendes død av Arthur Miller møter vi Willy som er i konflikt med seg selv og den moderne tid og til slutt ender sitt eget liv på tragisk vis. Spørsmålet er: Hva har dette med gullsmed Heyerdahl å gjøre?

Les innlegg

Resultat Selskap Large

Byte — et resultatselskap

La oss være ærlige: Byte er ikke et design- og teknologiselskap. Vi er et resultatselskap. For det hjelper lite hvor mange bits og bytes vi kan slå i bordet med, hvis de ikke innfrir kundens forventning til resultatet.

Les mer om hvordan vi jobber

Artikkel: VMR – hele verdens møterom

VMR – hele verdens møterom

Det er ikke til å komme fra at vi lever i utfordrende tider, men heldigvis har vi gode digitalehjelpemidler til å takle utfordringene. ...

Artikkel: Keep calm and Byte on

Keep calm and Byte on

Vi er alle påvirket av koronaviruset, og Byte er ikke et unntak. Vi forholder oss til Helsedirektoratets retningslinjer og er proaktive med...