Nyhetsbrev

Bortskjemte forbrukere og skismurning med globoid

Paaske

Et frynsegode jeg setter stor pris på med denne jobben, er at jeg kan bruke mye tid i nettbutikker og kalle det research. Under mottoet «det er bedre å lære av andres feil enn av egne», klikker jeg meg gjennom nettbutikker fra inn- og utland. Funnene mine burde vekke interesse langt utenfor regnskapskontoret mitt.

Les innlegg

En Handelsreisendes Doed Web

En handelsereisendes død

I klassikeren En handelsreisendes død av Arthur Miller møter vi Willy som er i konflikt med seg selv og den moderne tid og til slutt ender sitt eget liv på tragisk vis. Spørsmålet er: Hva har dette med gullsmed Heyerdahl å gjøre?

Les innlegg

Resultat Selskap Large

Byte — et resultatselskap

La oss være ærlige: Byte er ikke et design- og teknologiselskap. Vi er et resultatselskap. For det hjelper lite hvor mange bits og bytes vi kan slå i bordet med, hvis de ikke innfrir kundens forventning til resultatet.

Les mer om hvordan vi jobber

Artikkel: Hallo? Ser du meg?

Hallo? Ser du meg?

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi i Byte har hørt spørsmålet i overskriften siden midten av mars. Fra hjemmekontor, solvegger og omb...

Artikkel: VMR – hele verdens møterom

VMR – hele verdens møterom

Det er ikke til å komme fra at vi lever i utfordrende tider, men heldigvis har vi gode digitalehjelpemidler til å takle utfordringene. ...