Småbiter

Digitalt oljeeventyr

Aker Energy Hero

Når du skal drive oljevirksomhet i Ghana, er du avhengig av en nettløsning som bare funker.

Aker Energy hadde behov for en rask digital tilstedeværelse med en høy grad av sikkerhet og tilgjengelighet i forbindelse med sin nye oljesatsing i Ghana. Utfordringen var at den måtte fungere på alt slags utstyr og alle slags båndbredder. Oppdraget til Byte var enkelt: Fiks det.

Untitled 1

Enkelt og effektivt

Det første vi gjorde, var å gjennomføre en grundig digital strategiprosess for å skaffe oss innsikt i rammer og forutsetninger. Deretter skapte vi en effektiv visuell identitet som enkelt lot seg implementere i den prisvinnende publiseringsløsningen Craft CMS, som vi drifter på Bytes servere hos Basefarm. På den måten sørget vi for at Aker Energy hadde en løsning med høy tilgjengelighet, effektiv administrasjon og høy sikkerhet på rekordtid.

Vi vil også benytte anledningen til å berømme Corporate Communications, som er blant de aller fremste innen selskapskommunikasjon, for et godt samarbeid. De har en enorm kapasitet og leverer en kvalitet lagt forbi normalen.

Artikkel: Netthandelundersøkelsen 2019

Netthandelundersøkelsen 2019

Om du ikke har vært sikker før, feier Netthandelundersøkelsen 2019 fra DIBS all tvil til side: Nordmenn elsker å handle varer og tjenester p...

Artikkel: Reisebrev fra WeAreDevelopers

Reisebrev fra WeAreDevelopers

Europas største utviklerkonferanse, WeAreDevelopers, gikk av stabelen i Berlin torsdag 6. og fredag 7. juni, og Byte var selvfølgelig repres...