Småbiter

Digitalt oljeeventyr

Aker Energy Hero

Når du skal drive oljevirksomhet i Ghana, er du avhengig av en nettløsning som bare funker.

Aker Energy hadde behov for en rask digital tilstedeværelse med en høy grad av sikkerhet og tilgjengelighet i forbindelse med sin nye oljesatsing i Ghana. Utfordringen var at den måtte fungere på alt slags utstyr og alle slags båndbredder. Oppdraget til Byte var enkelt: Fiks det.

Untitled 1

Enkelt og effektivt

Det første vi gjorde, var å gjennomføre en grundig digital strategiprosess for å skaffe oss innsikt i rammer og forutsetninger. Deretter skapte vi en effektiv visuell identitet som enkelt lot seg implementere i den prisvinnende publiseringsløsningen Craft CMS, som vi drifter på Bytes servere hos Basefarm. På den måten sørget vi for at Aker Energy hadde en løsning med høy tilgjengelighet, effektiv administrasjon og høy sikkerhet på rekordtid.

Vi vil også benytte anledningen til å berømme Corporate Communications, som er blant de aller fremste innen selskapskommunikasjon, for et godt samarbeid. De har en enorm kapasitet og leverer en kvalitet lagt forbi normalen.

Artikkel: Byte er Craft Verified Partner

Byte er Craft Verified Partner

Vi innrømmer det gjerne: Vi er skikkelig stolte over å ha fått status som Craft Verified Partner. Og ja, vi føler faktisk for å skryte litt....

Artikkel: Våre venner robotene

Våre venner robotene

Mange går rundt og bekymrer seg for om jobbene deres skal bli overtatt av roboter. Det gjør ikke vi i Byte. Tvert imot. Vi ønsker dem ikke b...